Geçtiğimiz günlerde Muhammed Al-İsa isimli bir kişi Suudi yönetimi tarafından Arefe imamı ve hatibi olarak tayin edildi.

Sözde şeyh olan Al-İsa denen kişi, en tehlikeli ve en sapkın Suudi insanlar arasında yer alıyor. Siyonist Yahudilerle, Avrupa'nın radikal aşırı sağcı yetkilileri ve hatta Budistlerle Barış ve İbrahimi dini adına iş tutuyor.

Lokman Hekim isimli bir kullanıcı, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Muhammed Al-İsa’nın sapıklıklarını ifşa etti.

“Tarih 23 Ocak 2020. Al-İsa denen 'sapkın' şeyh, Polonya'ya Müslüman bir imam olarak gitmiş, arkadaki Cemaat(!) ise Hıristiyanlar ve Yahudiler ile oluşmaktadır! Semitizm düşmanlığı adına Holokost kurbanlarına merhamet dilemiş!

Yahudiler ve Hıristiyanlar'ın büyük temsilcileriyle İbrahimizm projesi gerçekleştirebilmesi için buluşurken, Müslümanları feci bir şekilde katleden Budist Hindularla da Barış hakkında konuşmak için samimi buluşmalar gerçekleşmiştir.

Bu görüntülere bakıldığında, pezevenklik ve çapkınlık konusunda onunla yarışan birini zor bulursunuz!

Evet bir de bu var; İslam düşmanlığı olduğu her yerde bu sapkın adamı bulursunuz. İslam'a, Ezan ve başörtüsüne düşmanlığıyla meşhur olan Fransa'nın ırkçı aşırı sağ partisi lideri Marine Le Pen ile de bir araya gelmiş. Kanıtlayamayabilirim ama görünen o ki masada alkol varmış!

Al-İsa ve Siyonist İrina Tsukerman'ın güçlü bir ilişkisi ve ortaklığı var. İrina, hem Mescid-i Aksa'nın yıkılmasına ve yerine Süleyman Mabedi'nin yapılmasına inanan biri, hem de Yahudi Başkanları Konferansı ve Sefarad Yahudilerin birliği üyesidir.

Holokost kurbanları için Allah'tan rahmet isteyip kafirlerle namaz kıldırırken, İsrail Arapça sayfası resmi hesabından aşırı güzel ifadeler kullanarak kendisini tebrik etti.

Avichay Adraee, bir askeri subay ve İsrail ordusunun Arapça sözcüsü olarak görev yapmaktadır. O da aynı Holokost olayı için "İşte Gerçek İslam böyledir!" diyerek tebriklerini iletti.

Say say bitmez arkadaşlar, şimdiye kadar toplayabildiğim bu kadar. Daha beteri vardır. Ben zannettim ki Türk kardeşlerim de bundan haberdar oldu ama değilmiş herhalde, o yüzden bildirmek istedim. Arap gündeminde 3 gündür "Al-İsa'yı minberden indirin!" diye bir hashtag varmış.

Herkes kaldığı yerde tek başına veya hacıların toplanıp aralarında bir imam seçip arkasında namaz kılmasının caiz olduğuna dair fetva verilmiştir, ancak bu sapkın imamın arkasında namaz kılmak caiz değildir. Fetve'nin Arapça nüshası

Aziz Türk milleti; siz de Müslüman kardeşlerim sayılırsınız. Hac'ta olan muhakkk sizin de aileniz ve akrabanız vardır. Bazı Arap âlimleri, sapkın çapkın bir adam olduğu için arkasında namaz kılmak caiz değildir diye fetva vermiştir.

Şöhret veya benzer bir şeye amaçlamıyorum, sadece İslam için, mukkades dinim için, Peygamber efendimizin Veda hutbesini verirken olduğu minberin şerefi için, bu sıradan bir şey değil, bu bir Hac'tır. Ömürün biricik fırsatıdır.

Ben vazifemi yaptım, gayret bizden takdir Allah'tandır arkadaşlar şunu asla unutmayın, yarın bütün Müslümanlarla omuz onuza olup o sapkın adamı Peygamberimizin mübarek minberinden indirin. Biraz geç biliyorum; ama geç varmak, hiç varmamaktan daha hayırlıdır. Şahit ol ya Rabbi!”