Son dönemlerde sapkın hareketleriyle gündemden düşmeyen Gülşen, bir konserde 'İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor' diyerek içindeki pisliği ortaya serdi. Gülşen'in sözlerine sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Re’sen soruşturma başlatıldı

Gülşen yaptığı konuşma nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından re’sen “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan soruşturma başlatıldı.

Şarkıcı Gülşen’in, “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik” kapsamına giren TCK 216 ile suçlanarak, yarın polis eşliğinde mevcutlu olarak savcılığa getirilmesine karar verildi.

Tiryaki: Dava açmaya davet ediyorum

Anadolu 2071 Sosyal Medya Derneği Başkanı Bekir Tiryaki skandal sözlerle ilgili hukuki süreci başlatacağını ifade ederek "Bütün İmam-Hatip'lileri; ‘İmam-Hatip'te okumuş kendisi, sapıklığı oradan geliyor’ diyerek belli bir kesimi kategorik sapık olarak göstermeye çalışan şarkıcı Gülşen'e dava açmaya davet ediyorum. İlk davayı da İmam-Hatip Lisesi mezunu olarak ben açacağım." dedi.

ÖNDER de dava açtı

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği ise yaptığı açıklamada “Toplumu ifsat etmeyi kendisine vazife edinmiş şahıs hakkında hukuki süreç başlatıyoruz” dedi.

LGBT bayrağı açmıştı

Gülşen, İstanbul Yenikapı'da verdiği bir konserde de sahnede LGBT bayrağı açmıştı. Seyirciler arasından verilen bayrağı açan Gülşen, "Bunu en güzel köşemizde saklayacağız." demişti. Gülşen "LGBT bayrağından rahatsız olan gitsin." ifadelerini kullanmıştı.