Dün akşam saatlerinde Küçükçekmece Cennet Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde taciz hadisesi yaşandı. İddiaya göre, 14 yaşlarındaki bir kız kozmetik ürünleri satan bir dükkâna girdi. Burada Metin A. isimli bir şahsın kızı taciz ettiği iddiası ise ortalığı karıştırdı. Olayın duyurulmasının ardından esnaf ile mahalle sakinleri dükkâna girip şahsı linç etmek istedi. Toplanan kalabalık polis ekiplerince sakinleştirilerek dağıtıldı.

Asıl sorun gizleniyor!

Her taciz vakasını yabancı uyruklulara yüklenerek, Türkiye’deki büyük sorun gizleniyor. Biliyoruz ki, bu Batıcı laik rejim varlığından beri sapık, tacizci, dinsiz, imansız, namussuz insan yetiştiriyor. Sokakta görülen taciz olaylarında da genel itibariyle bizim memleketimizdeki Batıcı laikler ortaya çıkıyor. Göçmenler olmadan önce bu tarz hadiseler başka başka şekilde gizleniyordu, şimdi ise “Suriyeli, Afganistanlı, Pakistanlı” göçmenlerin arkasına gizleniyor.  

Yalan haber yapan kimi sosyal medya haber siteleri de özellikle bu işi körüklüyor. Taciz eden Türk de olsa özellikle yabancı uyruklu olduğu yalanını yayarak hem Türkiye’de bu hadiselerin göçmenlerden önce yaşanmadığını ima etmeye çalışıyor hem de mülteci nefreti aşılıyor.