Son yıllarda sıklıkla karşımıza çıkan "cinsel yönelim" ve "cinsel kimlik" kavramları özellikle sosyal medyada büyük bir tartışma konusu haline geliyor. Cinsiyetsizlik kavramını tüm dünyada meşrulaştırmak için ortaya çıkan "LGBT" savunucuları gelecek nesillerde aile değerleri olgusunu yıkmak için propaganda çalışmaları yapmaya devam ediyor. Buna "dur" demek için harekete geçen aileler geçtiğimiz günlerde İstanbul Saraçhane Parkı'nda "Büyük Aile Yürüyüşü" adı altında bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Abdulkadir Cengiz Efendi Hakkın Rahmetine kavuştu Abdulkadir Cengiz Efendi Hakkın Rahmetine kavuştu

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran yürüyüşün ardından pek çok ünlü isim konu hakkında yorumlarda bulundu. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Berna Laçin'in "Kızın eve LGBT'li ile gelse" diye yazanlar, cevabım size; bugün o karşı yürüyüşe katılacaklardan biriyle gelmesin de kiminle gelse başım üstüne" paylaşımıyla tepkiler çığ gibi büyürken ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'dan da sapıklara karşı olumlu bir tepki geldi.

'LGBTdayatması' etiketiyle paylaşımda bulunan Karadağlı, LGBT savunucularına ders niteliğinde açıklamalarda bulundu. "Türk aile sistemini bozmaya çalışanlara karşıyım" diye sözlerine başlayan ünlü aktör "Karşıyım Arkadaş! Çocuklarımıza bu dayatmaları yapanlara, Türk aile sistemini bozmaya çalışanlara, Çocuklarımızın ahlakını bozmaya çalışanlara KARŞIYIM!" ifadelerini kullandı. Ardından ailelere tavsiyelerde bulunan Karadağlı "Çocukları bunlara yem etmeyin! İlmek ilmek işliyorlar. Gökkuşağı her yerde! Olması gereken yer gökyüzü! Onlara gerçek Türk kahramanlarımızı anlatın" paylaşımıyla binlerce beğeni ve destek yorumu aldı.