Sıvı finansörü Bill Gates’in tarafından dayatılan yapay et tüketimine Türkiye’den de destek geliyor. Başta TGRT olmak üzere yapay et propagandası yapan medyaya TRT World da dahil oldu.

Bill Gates, küresel ısınmanın önüne geçilebilmesi için insanlığın yapay et yemesi gerektiğini iddia etmiş ve Richard Branson gibi dolar milyarderleri laboratuvarda et üreten firmalara yatırım yaparak dünyayı etkileri ve besin değerleri belli olmayan bir maceraya soktu.

Bill Gates'in zengin ülkelere yaptığı 'yapay et tüketimine geçin' çağrısına son sürat destek vermeye devam ediyor. Böylece medyadaki birçok kanalların kimler tarafından finanse edildiği de apaçık ortada. Pandemi yalanıyla insanlara dilediklerini yaptıran küreselciler şimdi de hayvanlara gözlerini dikmiş durumda. Her şeyin yapayını üretmekte mahir Batılı sömürgeler, insanı da insanlıktan, hayvanı da hayvanlıktan çıkarmanın peşinde.

TRT World yapay etin reklamını yapıyor ve büyükbaş hayvanların atmosfere karbon gazı saldığını söylüyor. 9 dakikalık videoda Paris İklim Anlaşması'na vurgu yapılıyor.

"Et ve süt ürünlerinin laboratuvarda üretilmesi ve yeni normal hale gelebilmesinin nedeni" başlığı ile veriyor.

TRT World tepkiler üzerine sosyal medyadan paylaşımı sildi.