Yalova'da Sapkın Lgbt'liler Yalova Eğitim-Sen bürosunda 2 Ocak 18.00'da toplanacaklarını duyurmuşlardı.

Yalova Üniversitesindeki Müslüman öğrencilerin öncülüğünde Yalovalı Müslümanlar bu sapkınlığa geçit vermemek adına 18.00'da Yalova Eğitim-Sen önüne gelerek tekbirlerle caddeyi inletti. "Burası Yalova sapkınlığa geçit yok" sloganları atıldı.

Emniyet mensubunun "burası dar cadde üzeri hem gelmediler basın açıklamasını Cevdet Aydın Parkında yapar mısınız?" ricasının ardından Cevdet Aydın meydanına gelen Müslümanlar meydanda bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamanın tam metni ise şöyle:

“Bugün burada toplanacağımızı ve bu yapılan programı kabul etmediğimizi söylediğimizde bizi faşizmle suçladılar…

Oysaki toplumun ahlaki değerlerini korumak erdemli olmanın gerekliliğidir... hem örfümüz hem de dinimizin kendi öz değerlerinde olmayan bir ahlakı dayatmak mı yoksa bunu korumak mı faşistliktir?

Toplumsal cinsiyet sorunu ve kadın diyerek, insanın yaratılışında olmayan bir cinsel tutumu meşrulaştırmak ideolojik faşizmin ta kendisidir.

Hem doğuda hemde batıda tarih boyunca kadına değer vermiş tek din Allah’ın dini olan İslam’dır. Tarihte karanlık çağı olan bir toplumun dayatmasını hiç mi akletmiyorsunuz? Kadını Hayvan sınıfına koydular, yetmedi günahkar şeytandır dediler, yetmedi erkeğin cinsel ihtiyacını karşılayan bir varlıktır dediler! Araştırın göreceksiniz! Size hikaye anlatmıyoruz! Hakikat araştırılmadan elde edilmez! LGBT ve onun yan ürünü tüm fikirler, Toplumu sömürmek adına buldukları yeni bir ahlakı dayatma yöntemidir.

Düşünün ! Kadın kimliği neden son iki asırdır gündemde sadece? Öncesinde kadını hayvan gören bu zihniyete ne oldu da toplumsal cinsiyet eşitliği narası atmaya başladılar. Kadın hakları sadece iki asırlık olacak kadar basit değildir! Neden yapıyorlar biliyor musunuz?

Çünkü makine icat edildi, sanayi devrimi oldu, üretim arttı ve tüketime yönlendirmek için reklam aracına ihtiyaç vardı! Kadını kullandılar! Hem ucuz işçi olarak çalıştırdılar hemde özgürlük adıyla kapitalizmin çarklarını döndüren modern köleler haline getirdiler.

Yeni toplum oluşturmak istiyorlar! Cinsiyet ayrımı olmayan bir toplum! Yani ne erkek ne de kadın olmasın, tek cinsiyet olsun! Bunu fiziksel olarak ve biyolojik olarak yapamayacaklarını biliyorlar. O halde bunun başka bir yolu olmalıydı. Ve bunu da buldular! Bunu ahlak olarak dayatmanın yolunu seçtiler. Toplumsal cinsiyet anlayışını bozup kadın erkek arasındaki cinsiyeti kaldırmak istediler. Bu tehlikeyi anlayabiliyor musunuz?

Bu aile kavramını yok etmek demektir! Anne yok! Baba yok! Evlat yok! Sevgili yok! Vefa yok! Sadakat yok! Hayvanların bile kabul etmediği bir mantıktır bu!

Biz annemizi de babamızı da bilen bir nesiliz!

Biz eşimizi ve çocuklarımızı seven bir nesiliz!

Kadına kadın, erkeğe erkek gibi davranmasını bilen bir nesiliz!

Eğer mesele kadına değer vermekse bunu sizden çok önce biz yaptık yine yapıyoruz ve yapacağızda!

Eğer mesele kadının özgürlüğüyse bunu dünyaya biz öğrettik! Tüm ideolojilerin kadını aşağılayan mantığını Allah’ın dini ve Onun Resulü Hz. Muhammed s.a.v’in öğretisiyle biz yok ettik!

Eğer mesele toplumun ahlakıysa! Bunu bir tek bizim başarabildiğimizi düşmanlarımız bile inkar edememiştir.

Sizin derdiniz kadın değil! Siz cinsiyetsiz bir toplum mantığı istiyorsunuz!

Erkeğin kadına, kadının erkeğe muhabbeti olmasın istiyorsunuz!

Bu sebepten diyoruz ki: Kadın cinayetlerinin artmasının nedeni işte sizin bu mantığınızdır! Kadını değiştirmeye kalktınız! Onu özgürleştirmek değil hayvanlaştırmak! Makineleştirmek istediniz! Eşinden çocuklarından ayırdınız! Toplumun ahlakını cinsel isteklerinize kurban etmek istediniz!

ETTİRMEYECEĞİZ!

Lut a.s etmedi! Bizde etmeyeceğiz!

Yusuf a.s boyun eğmedi! Bizde eğmeyeceğiz!

Meryem’leri büyütüp! Asiye’lerimizi koruyacağız!

Dünya yakıp yıksanızda Hz. Muhammed s.a.v’in topluma kazandırdığı en güzel ahlakı yaşayıp yayacağız!

Bu toplum bizim! Kadınlar bizim! Özgürlük bizim! Faşizmi biz yıktık! Kapitalizmin boyunduruğunu kadınlarımıza taktırmadık!

Çocuklarımız, kızlarımızı, kadın ve erkeklerimizi size yedirmeyeceğiz!

Çirkin ve aşağılık ideolojilerinizi de alıp gidin!

Atalarınızın akıbeti belli! Sizde yenileceksiniz!

Ey Halkım! Sakın hafife almayın bu yapılanları! Çocuklarınızı, eşlerinizi ve kızlarınızı bu sapkınlıktan koruyun!

İslama ve Kurana sarılın! Sizi koruyacak olan Allah’tır!

Allahım bu kavmi sana şikayet ediyoruz!

Bizimle bu kavmin arasını ayır Allahım..!”