Acun Ilıcalı Survivor programıyla servetine servet katarken, SMS yoluyla da keklik avlamaya devam ediyor.

Aileleri her şeyden kısıp evlatları okusun diye para gönderirken, şımarık Z kuşağı bu tarz programlara para saçarak paralarını çarçur ediyor. Ayrıca açlıktan kırılan ülkelere üç kuruşu fazla gören bu şımarık Z kuşağı, saçma sapan programlara para harcamaktan da imtina etmiyor. Bolluk içinde yüzen ve hayatları boyunca açta açıkta kalmamış, hiçbir zorluk görmemiş, hiçbir şeyin çilesini çekmemiş bu şımarık gençliği, Acun gibi kurnazlar da keklik gibi avlıyor.

SMS oylaması yapan gençlerin, paylaştıkları telefon faturaları dudak uçuklattı. “Geçinemiyoruz, ülkeyi mahvettiniz” diye tivitler atan bir şahsın SMS yoluyla Survivor programına yedirdiği 24 bin lira görenleri şaşırttı. Fatura üzerinden yapılan hesaba göre her bir adeti 3,9 TL olan SMS’lerden yaklaşık 6 binden fazla atıldığı görülüyor.

Öte yandan sosyal medyada bir Survivor fan hesabı, takipçilerine faturalarının hepsini kendisinin ödeyeceğini söyleyerek desteklediği adaya SMS göndermelerini konusunda ikna etti. Çok sayıda kişi fan hesabına güvenerek, faturaları 6 bin liraya çıkacak kadar SMS gönderdi. Ancak faturaları ödenmeyen ve karşılarında herhangi bir muhatap bulamayan çok sayıda kullanıcı dolandırıldıklarını anladı. Faturalarının ekran görüntülerini Twitter'da paylaşarak yardım isteyen ileri zekalılar eleştiri oklarının da hedefi oldu.

İleri zekalıların hesapların faturalarını görenler gözlerine inanamadı: