Müslümanlardan oy alıp iktidar olan, her sıkıntıda Müslüman halka yaslanan Ak Parti içindeki Batıcılar, Müslüman Anadolu’nun genç dimağlarını iğfal etmek noktasında Kemalistlerle yarışıyor. İğfal faaliyetlerinden biri de bu hafta Sancaktepe Belediyesi eliyle gerçekleştirildi. Ak Partili Sancaktepe Belediyesi kültürümüzle, inancımızla hiçbir alakası olmayan bir biçimde “Yaza Veda” partileri düzenledi.

Her ne kadar iktidar kabul etmese de iktisadî bakımdan büyük sıkıntıların yaşandığı memleketimizde milyonlarca lira para dökülerek yapılan bu saçmalığı Sancaktepe’nin Ak Partili Belediye Başkanı Şeyma Döğücü de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla duyurdu. Döğücü, sosyal medya hesabından "Eğlenmeye devam mı Sancaktepe?" diye sordu.

Müslüman Anadolu'nun yanında görünüp, Kemalistlere kucak açan, bir istediklerini ikiletmeyen, Müslümanlara aslan, bu topraklara düşman olanlara ise kuzu kesilen, hatta onlarla kol kola gezen Ak Parti, her geçen gün Müslümanların nefretini kazanıyor ve her geçen gün gözden düşüyor.

İslam'a, Müslümanlara ve milli kültüre kin güden, her fırsatta aşağılayan Kemalist kesimi beslemekten ve her defasında da sahne vermekten çekinmiyorlar. Hatta milletle alay edercesine, "eğlenmeye devam mı?" diye de pişkin pişkin sorabiliyorlar.

Fırın, bakkal, manav fiyatları ortadayken ve vatandaş bunlara ilaveten bir de kur baskısı altında eziliyorken, siz Şeyma Hanım, siz eğleniyor musunuz, gırtlağınıza kadar battığınız Kemalist eğlencelerinizde?

Baran Haber