Selam ve Duâ ile…

Dergimizi yayına hazırladığımız şu saatler, aynı zamanda Beraat kandilimizi de kutladığımız saatler; Bu mübarek gecemizin yüzü suyu hürmetine, tek duamız olan İslâm âleminin kurtuluşunu cenab-ı haktan niyaz ediyoruz; Kumandan Salih Mirzabeyoğlu'nun, İBDA'nın teklif ettiği, bilerek-bilmeyerek bütün İslâm Âlemi'nin, insanlığın beklediği BAŞYÜCELİK DEVLETİ, gayemiz, savaşımız bunun için…

*

Bu haftaki kapak manşetimiz "Aynı Tas Aynı Hamam: Yine Batı Kuyrukçuluğu"

Umumiyetle, daha evvel seyrettiğimiz bir sinema filmine rastladığımızda söylediğimiz klasik bir söz vardır "Biz bu filmi görmüştük!" İşte, aynen bu sözdeki gibi, bu "köhne sistem" kurulduğu günden bu yana evrildi, çevrildi, kâh şöyle döndü, kâh böyle döndü; kimi zaman direkt tepeden ve kimi zaman da sinsi oyunlarla Müslüman Anadolu halkını ezdi; bugün gelinen noktada gördüklerimiz, eskinin "Katı Laik" misyonunun yerini muhafazakar görünümlü bir hâle terkederek "Batı Kuyrukçuluğu"nun devam ettirilmesi; Aynı Tas Aynı Hamam; yine işgal üssüyüz, yine Ayasofya hür değil ve yine Müslümanlar cezaevinde çile dolduruyor! Eee? Ne anladık biz bu işten!!! İktidarlar ve insanlar burnunun dikine giderek yol bulamaz; yol, "Bildiren" in gösterdiği "Bilen"in  takip ettği "Bilmeyenler" in ise tâbi olarak takip ettiğidir; hele ki, BATI-ABD-İSRAİL  vesâirlerinin ardına takılarak gidilen, bir ömür kuyruk peşinde gezinilerek hiç bilinmez ve bulunamaz!

*

Adalet Eski Bakanı Av. İsmail Müftüoğlu, bu haftaki yazısında dış politikayı ele alırken, “Ahmet Davutoğlu’na Dikkat!” diyor.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta Şeyh Said’in küfür düzeni tarafından idam edilişinin seneyi devriyesiydi. Bu mesele ile alakalı olarak yazarımız Sezâi Kırlangıç bir yazı kaleme aldı. Yazısında “Şey Said’in Katillerin Kısas Mahkemelerinde Yargılanacak!” diyor.

Gündemde olan bir diğer mesele ise Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılması. Bu meseleyi yazarımız Av. Zeliha Kılıçparlar sizler için değerlendiriyor.

Cephelerdeki hareketlilik hız kesmeden devam ediyor. Ankara Yürüyüşünün sonrasında Fikre Özgürlük Platformu başkentte bazı siyasi parti liderleri ve milletvekilleri ile görüşürken, Büyük Anadolu Gençliği İnisiyatifi üyesi gönüldaşlarımız Kürecik’te kurulan Füze Kalkanı’nı Taksim ve Kürecik’te protesto etti. Bu haberleri de dergimizde bulabileceksiniz.

Carlos (Salim Muhammed), bu hafta “İzak Şamir’in Ölümü ve Carlos’un Türkiye’de Engellenen Postaları” başlıklı yazısıyla dergimizde...

Ömer Faruk Sorgun, bizler için “Kafes” isimli kitabı okudu ve kitap hakkındaki görüşlerini yazdı.

Yazarımız Fahri Özcan bey, Miraç Kandili’nde Kudüs’teydi, oradan Medine’ye geçti; dönüşünde dergimize uğrayarak bizimle bilgi alışverişinde bulunda ve intibalarını yazdığı yazısını da bize verdi. Bu yazıyı da sizlerle paylaşıyoruz.

Kumandan Salih Mirzabeyoğlu’nun “Ölüm Odası B-Yedi” isimli eseri 112. bölümü ile devam ediyor. Her hafta olduğu gibi dikkatle ve ehemmiyetle okunması gerektiğinin altını çizelim.

Gülçin Şenel, bir kaç sayıdır devam ettiği Telegram bahsindeki yazılarından birisiyle bu hafta dergimizde.

Abdulkadir Polat, Şehid Şamil Basayev’in şehadet yıldönümü münasebetiyle bir yazı kaleme aldı. Yazının devamını da gelecek hafta yayınlayacağız.

Önümüzdeki hafta görüşmek üzere...

Allah’a emanet olun!