Önsöz: 


Selam ve dua ile

Bundan tam 16 sene önce başlatılan “Müslüman Avı”, kinlerini ve nefretlerini kusarcasına İslam’a karşı gerçekleştirdikleri ve “bin yıl sürecek” dedikleri postmodern darbe…

Ve tam 16 sene sonra 2 Eylül 2013 tarihinde tutuklu zalim paşaların kaymış suratları, sinmiş omuzları ve süzülmüş halleri...

Rabbimizin, hainlerin İslam’a karşı kurdukları tuzakları “vemekerû vemekeralla” mucibince asıl tuzağı zalimlere makus eylemesi “adl” sıfatının hikmeti olsa gerek…

Ne acıdır ki kalpleri, gözleri, vicdanları kapalı kalmışların hâla bunlardan ders alamayışı!..

Duyarlı Müslümanlar olarak her adaletsizliğe, haksızlığa ve zulme karşı sesimizi gösterdik ve gündemdeki yerini koruyan 28 Şubat ile birlikte Suriye ve Mısır mevzuuna da değindik.

Suriye'deki kimyasal silah kullanılma meselesi ve ardından Mısır için yapılan gösterilerin gündemdeki yerinin arkaplana atılması üzerine “Suriye Perdesi Sisi'yi Kurtaramayacak ve Sisi de Günü Gelince Yargılanacak” diyoruz.

Elbette ki Suriye’nin müdafası Mısır’ın müdafası; Mısır'ın müdafası Anadolu'nun müdafası olacağından, bu meseleleri gözardı edemeyiz.

Dün yaşadığımız 28 Şubat oyunu bu kez Mısır’da sahnede. Müslümanların iktidara gelişini hazmedemeyip, kanlı bir şekilde darbe yapan, katil ve işbirlikçi General Sisi'nin gerçekleştirdiği bu hadise Batı tarafından gözardı edilmeye devam etmektedir.

Şeytan, şeytanlığını yapmaya devam edecektir haliyle, Batı da üç maymunu oynamayı sürdürecektir. Fakat bizim 28 Şubat’ta olduğu gibi burada da tavrımız net olacaktır. “Asla namlusunu milletine çeviren tanka selam durmayacağız!”

Kazım Albay, kapak mevzumuzu “28 Şubat Davası” başlıklı yazısında tutuklu paşaların yargılama süreçlerini ve psikolojilerini analiz ederek ele alıyor.

Faruk Hanedar, “Suriye Perdesi, Sisi’yi Kurtarır mı” başlıklı yazısında Mısır ve Suriye’deki rejimi yorumluyor.

Ömer Emre Akcebe: “Lozan Anlaşmasının İcabı Kendisini Efendi Addedenlerin İcrası” adlı yazısında dinsiz 28 Şubatın köklerine inerek Lozanla olan bağlarını gösteren bir yazı kaleme alıyor.

Şükrü Sak'ın, “Mısır'daki Katliam Vesilesiyle ‘Ölürüm Demokrasi’” başlıklı yazısını dergimizde bulabileceksiniz.

Carlos (Salim Muhammed), “Ortadoğu’daki Kimyevi Silahlanmanın Tarihi”ni anlatıyor.

Adem Özköse ile yapılan röportajda Suriye de ki İslamcı örgütlerin fotoğrafları çıkarılıyor ve Ümmet kurtuluşu için mesajlar veriliyor.

Suriye Türkmen Kurtuluş Cephesinden Ziyad Hasan’ın kısa bir mülâkatını da sizlere sunuyoruz.

M.Taha İnci, “Okullar Resmi İdeolojinin Kuklalarıdır” başlıklı yazısında Resmi idolojinin despot algısı ile büyüyen çocukları ne şekilde sistemleştiğini vurguluyor ve okul sistemine karşı farklı bir alternatif sunuyor..

Selim Albayrak, “28 Şubat Duruşmasından İzlenimler” başlıklı yazısı ile sizlerle...

Sezai Dilbilen, 11 Eylül’ün yıldönümü vesilesi ile kaleme almış olduğu “Savaşın Batıya Taşınmanın Dayanılmaz Cazibesi: 11 Eylül Taarruzu “ adlı yazısında bu olayın Amerika üzerinde bıraktığı hadiseleri anlatıyor.

Zalimlere karşı öfkemizin daim olması dileği ile...

Haftaya görüşmek üzere, Allah’a emanet olun…