Yine yememiş içmemiş kalkmış Financial Times’e bir yazı kaleme almış. İslâm coğrafyası Batı ve İsrail Barbarlarının Müslümanlara dönük katliamları ile doluyken, yer altı ve yerüstü kaynakları adı geçen ülkeler tarafından sömürülür ve yağmalanırken, yetmiyor bir de Ümmetin dinine ve Peygamberine hakaret edilirken “bu zat” birden ortaya çıkıp bu bebek katillerini, bu Müslüman masum kızları kirleten namussuzları, bu hırsız yamyamları “masum” göstermeye kalkışıp Müslüman camiayı suçlayan, aşağılayan, azarlayan, köleleştiren “hezeyanlarda” bulunuyor. Sormak lazım, milyonlarca Iraklı bebenin çığlıklarını  senin kulağın duymuyor mu, tecavüze uğrayıp üste birde aç bırakılan milyonlarca Somalili kadının feryatları, senin o Müslümanlara karşı taşlaşmış kalbini parçalamıyor mu? Kafire ve müşriklere gösterdiğin merhamet kadarını olsun, bu Müslümanlardan niye esirgiyorsun. Hangi gün bir makale ve bir taziye yayınladın; Filistin, Afganistan, Irak, Somali, Sudan, Mısır, Suriye, Çeçenistan Müslümanları ve mücahidleri hakkında. Ne ki kafan çıktı mağaradan, hep adı geçen ülkelerin Müslümanlarını kınadın, aşağıladın, azarladın. Şimdi de geçmiş İslâm’a hakaret ediyor, İslâm adına uydurma ifadelerde bulunuyor, sünneti tahrife veya inkâra yelteniyorsun. Hiç mi utanmıyorsun sen. Müslümanlara senin verdiğin zarar İslâm’ın drahşan çehresini bozuyor ve şahsında çirkinleştirdiğin manadan dolayı insanlar iyice çirkefe batıyor. Yoksa zaten gayende bu mu? Eğer öyle ise sen edebsizin tekisin.

Konuştuğunda, içine “intihar bombacısı” kavramı koyarak mevzuya sıkı bir hinlik katıyor ki, ardından gelen söz gevşemesin, kıvırma payı olsun. "Müslüman denince ilk akla gelen şey intihar bombacısıysa eğer, insanlar İslâm hakkında nasıl pozitif bir düşünceye sahip olabilir ki? Masum insanları gelişigüzel öldürmenin, Müslümanların geçmişte maruz kaldığı barbarlıktan ne farkı var ki? Çirkin bir film sebebiyle, bununla hiçbir ilgisi bulunmayan Libya'daki Amerikan büyükelçisi ve bürokratları öldürmenin arkasında yatan mantık/gerekçe ne olabilir ki? Eğer bu saldırıları gerçekleştirenler Müslümansa eğer, ya bu kişiler İslâm'ın ne olduğunun farkında değiller ya da İslâm adına en büyük cinayeti işliyorlar!"

Sormak lazım değil mi bu adama! Oradaki Libya büyükelçisi tatile mi gelmiş. Daha bir yıl önce yüz bine yakın insanın katledildiği ve katledenlerinde bu büyükelçinin ülkesinin olduğu bilinmiyor mu? Bu büyükelçi o katilleri temsilen ve yine barbarlıkla teslim alınmış bir ülkenin “idaresine” ülkesinin isteklerini aktaran kişi değil mi? Senin işlediğin cinayetlerin hesabı sen nasıl vereceksin; bir ahrette önüne Libyalı, Iraklı, Somalili bebekler, çocuklar çıkacak ve onlar” işte bizim katilimiz bu” diye bağıracak, Lakin sen “hayır Ya Rabbi ben bunları tanımıyorum bile” diyeceksin. Fakat suç ortakların, savundukların, reylerinle ayakta tuttukların bu işi yaptığından KAÇACAK YERİN OLMAYACAK.