Böyle bir şey olur yahud olmaz orası bizi çok da alakadar etmez… Ama şurası bir gerçek ki GEZİ’DE ARTIK TAŞLAR YERİNDEN OYNADI… Ve zulmeden zalimler birbirlerine düştüler. Ve yine “keser döner sap döner gün gelir hesap döner” deyişi bir kez daha doğruluğunu isbat diyor… ABD’de yaşayan Fetullah Gülen ve avanesi dahil ülkemizde ki bütün “ılıman İslamcı ve işbirlikçi takımın” konforu bozuldu ve sarsıldı.. Artık hiçbir yerde rahat değiller ve olmayacaklar… On yılın üzerinde iktidar olan AKP ve yine yıllardır İslâm inkılabının önünde  “en büyük engel” olarak duran ve İslâm Gençliğinin enerjisi sufli ve boş şeylerle harcayan Gülen ve kadrosunun konforu bozuldu… Birkaç aya kalmaz ya “radikalleşir” o sövdükleri, ABD’ye şikayet ettikleri yahud “Müslüman terörist olamaz” dedikleri hale gelirler yada silinip giderler. Ne demek istediğimiz anlaşıldıysa habere geçelim.
Haber şu; Gezi işgali ile başlayan eylemler şekil değiştirmeye başladı.
Sosyal medyada örgütlenen bir grup ulusalcı, Amerika'da yaşayan Fethullah Gülen'in evinin önünde eylem yapacak. Yurt içinde Başbakan Erdoğan'ı hedef alan eylemlerin hedefinde bu sefer Amerika'da yaşayan Fethullah Gülen var. Türkiye'deki AK Parti taraftarını sokaklara dökmeyi başaramayan sözde vatansever, ulusalcılar provokasyon kokan bu eylemle Gülen cemaatini ayaklandırma peşinde.
İnternet Haber'den Banu İriç'in haberine göre Amerika'daki Türkleri ayaklandırma gayreti içinde olan bu grup ulusalcı Türkleri 13 Temmuz'da Fethullah Gülen'in Pensilvanya'daki evinin önünde protesto gösterisine davet ediyor. Ancak bu protesto şekli hiç normal değil. Çünkü davet amaçlı hazırlanan ve sosyal medyada hızla yayılan sanal broşürlerde hakaret ve aşağılama yer alıyor. "13 Temmuz'da Amerika'daki Atatürkçüler Fetullah Gülen'in kapısına dayanıyor. Fetullah'ın Pensilvanya'daki evinin önünde büyük bir protesto gösterisi düzenlenecek"