Nereden nereye... Silsile halinde sayacak olursak, Fetullah Gülen Hocaefendi, Fetullah Gülen, Fetullah, Feto, Birader Feto ve nihayet terörist başı Feto...
Zamanında Müslümanlara “Terörist” diye bas bas bağıran da bunlardı. Eee ne imiş; “keser döner sap döner, gün gelir hesap döner”...
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, “Fetullahçı Terör Örgütü üyesi oldukları” suçlamasıyla çeşitli kişiler hakkında açtığı davanın iddianamesi kabul edildi ve Fetullah Gülen’in terörist başı olduğu devlet tarafından kabul edildi. Terör örgütünün amacının hükümetten intikam almak olduğunun belirtildiği iddianamede, sanık emniyet mensubu Seyyit Akşit’in, emniyet ifadesi ve mahkeme sorgusunda, suçların örgüt tarafından siyasi amaçlı işlendiğini itiraf ettiğine yer verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, kamuoyunda “devleti itibarsızlaştırıp iş yapamaz hale getirmek” algısı oluşturmak amacıyla, Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şubesine ait bir otomobil, çeşitli malzemeler, bilgi ve belgeleri suç örgütlerine aktardığı savunulan 4'ü polis 7 kişi hakkında dava açtı.
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması
İddianamede, “Suçun Paralel Devlet Yapılanması Terör Örgütü namına işlendiğine dair deliller ve tespitler” başlığı kullanıldı ve altında, “sanık Akşit'in, emniyet ifadesi ve mahkeme sorgusunda, aracın terör amaçlı çalındığını ve suçların siyasi amaçlı işlendiğini ikrar ettiği” belirtildi.
Akşit'in ev aramasında Fetullah Gülen'in iki CD'sinin bulunduğu bildirilen iddianamede, “sanığın çalıştığı dönemde Emniyet Genel Müdürlüğünün bütün kritik görevlerinde örgüt üyelerinin görev yaptığı ve Akşit'in de bu yapıya üye olmadan teknik dinleme biriminde çalışamayacağı” vurgulandı.
Bu mezkûr yapının da desteğiyle Kemalistlerin zamanında bütün Müslümanlara terörist yaftası yapıştırırken Müslümanların kitaplarını örgütsel doküman kabul ettikleri hafızamızda. İster misiniz dün Müslümanlara yaptıklarının aynısı bugün bunlara da yapılsa ve Fetullah Gülen’in kitapları, ses kayıtları, dvdleri örgütsel doküman olarak kabul edilse...
“Terör örgütünün varlığına ve amacına ilişkin somut deliller”
“Türkiye'de bir örgütün terör örgütü olup olmadığı konusunda değerlendirme yapmaya tek yetkili kurumun Emniyet Genel Müdürlüğü Terör Daire Başkanlığıdır. Başkanlığın 'Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması' hakkındaki raporunda, örgütün kuruluşu, amacı, stratejisi, yönetim modeli, hiyerarşik yapısı, paralel devlet kurma çabası, haberleşme ağı, arşivi, uyguladığı siyasi ve terör baskısı, medya ve psikolojik hareket araçları, eğitim alanı, mali yapısı, gelir kaynakları, ideolojisi, terörle ilgili bağlantıları hakkında ayrıntılı bilgiler vermektedir” denilen iddianamenin “netice ve kanaat” bölümünde; “paralel devlet yapılanması olarak bilinen örgütlenmenin bir terör örgütü olduğunu, cebir ve şiddet faaliyeti dikkate alınarak terör örgütü olarak nitelendirilebileceğini bildirilmiştir” değerlendirmesi yapıldı.
MİT Tırlarını durduran askerlerden 17’si tutuklandı
Diğer yandan geçtiğimiz hafta Fetullahçı Terör Örgütü mensubu polis ve askerlerin 2014 başlarında MİT tırlarına düzenlemiş oldukları operasyon sebebiyle 32 muvazzaf asker gözaltına alınmıştı.
Kamuoyunda “Selam Tevhid” olarak bilinen sözde “Kudüs Ordusu Terör Örgütü” adlı soruşturmada usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin “paralel yapıya” yönelik yürütülen soruşturma kapsamında mahkemece ifadesi alınan 32 muvazzaf askerden 17`si tutuklandı.
KPSS’nin Şifreleri Çözülüyor
Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2010 yılında yapılan KPSS sorularının sızdırılmasıyla ilgili soruşturma kapsamında, ÖSYM’deki bazı bilgisayarlar da incelemeye alındı. Savcılık tarafından TÜBİTAK’a gönderilen 17 adet disk imajlarından bir tanesinde çok önemli bir bulguya ulaşıldı. TÜBİTAK tarafından hazırlanan ve savcılığa iletilen rapora göre, soruları sızdıran kişinin Safiye Sena İz Açıkgöz adında ÖSYM’de sözel soruları hazırlayan bir çalışan olduğu ortaya çıktı.  
Hüseyin Gülerce: “Siyasî Cinayet İşleyebilirler”
Hüseyin Gülerce “Cemaat küresel bir hipnoz hareketine dönüştü. 7 Haziran seçimleri paralel yapı için ölüm kalım mücadelesi. Siyasi cinayet bile işleyebilirler. Bu yapıyı Gülen ve çevresindeki 100 kişi bilir. Benim bildiğim Fethullah Gülen geri dönmez, hizmet hareketini tamamen bitirene kadar devam eder.” dedi.