Emperyalistlerin Türkiye’deki en ciddi uzantısı FETÖ’ye yönelik operasyonlar sürüyor. Her operasyon sonrası da örgütün devletin ne kadar kilit kademelerinde yuvalanıp, memleket için ne denli tehlike arz ettiğini daha net görüyoruz. Sürekli belirttiğimiz gibi bu mücadele çetin bir mücadele ve sathî yürütülmemeli. Devletin tüm kademeleri didik didik edilip bu maşalar temizlenmeli, ama yerine İslâm düşmanı Kemalist laiklerin gelmesine de izin verilmemeli.
Yargıda PDY Operasyonu
Yakın tarihin çok önemli soruşturmalarını amacından saptırarak devleti ele geçirme aracı olarak kullanan paralel yapıya en büyük darbeyi HSYK indirecek. Sınavlarda soru hırsızlığını sümenaltı eden, Müslümanlar üzerinde Kemalistlerle birlikte yıllarca terör estiren hâkim ve savcılar, bir bir hesap verecek.
Selam Tevhid'te 34 askere gözaltı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, '”yasadışı dinleme, casusluk, özel hayatın gizliliğini ihlal, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak kaydedilmesi, resmi belgede sahtecilik, terör örgütü kurmak, yönetmek, üyesi olmak, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs”' iddiasıyla “paralel yapıya” yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen 3. dalga operasyon askere uzandı.
Soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, aralarında bir yarbay ve iki binbaşının da bulunduğu 34 muvazzaf asker hakkında gözaltı ve yakalama kararı çıkarıldı, bunların 24’ü gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında, elde edilen yeni deliller doğrultusunda, Adana ve Hatay'da Ocak 2014'te MİT'e ait tırların durdurulmasının “Selam Tevhid” dosyası kapsamında yapıldığı belirtiliyor.
Paralel yapının 17-25 darbe girişimi başarılı olsaydı “TIR'lardan çıkan silahlar” Selam örgütünün cephanesi olarak servis edilecekti.
Söz konusu şüpheliler, MİT'e ait TIRların durdurulmasına ilişkin Adana Ağır Ceza Mahkemesi'nde “casusluk” suçundan yargılanıyor.
Bu operasyon kapsamında ise aynı şüpheliler hakkında “Terör örgütüne üye olmak” ve “Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs” suçlarından işlem yapılacağı kaydedildi.
Aynı suça ortak Kılıçdaroğlu ve hempasına ne olacağını ise zaman gösterecek.