Son dönemde ülkede oluşan boşluktan istifade “azmış” bazı zevat, salyalarını akıta akıta İslâma, Müslümanlara ve kutsal mekanlara Haçlı’nın bile yapmadığı iğrençlikte ve adilikte saldırıyor. Ve bu kudurmuş köpekler öylesine bir hınç ve kinle saldırıyorlar... Neyse uzatmayalım ve bu köpeklere hak ettikleri muameleyi geciktirmeyeceğimizi de hatırlatalım… Küpe olsun…
lÖnce Türkiye’den haberler; Hz. Muhammed'e hakaret ettiği gerekçesiyle 13,5 ay hapis cezası alan Sevan Nişanyan uslanmıyor. Nişanyan, IMC TV’de yayınlanan 'Mercek Altı' programında Hz. Muhammed'e bir kez daha hakaret etti. 
lMustafa Kuleli’nin sorularını yanıtlayan Nişanyan, yeni alkollü içki düzenlemesiyle ilgili soruya alkolün de İslâm’ın da zihni uyuşturduğunu, dolayısıyla İslâm propagandasının da yasaklanması gerektiğini söyledi. “Ben Muhammed’in Peygamber olduğuna inanmıyorum. Peygamber diye bir müessenin olduğuna inanmıyorum. Her hangi bir kişinin Allah'tan vahi aldığını iddia etmesinin terbiyesizlik olduğunu düşünüyorum. Muhammed ya yalan söylemiş ya hayal görmüş” diyen Sevan Nişanyan, sözlerine Müslümanların ne tepki göstereceğini umursamadığını belirtti.
lBir başka hakaret Levent Kırca adlı mahlukattan; Kırca, sahneye çarşaf giymiş bir oyuncu çıkararak "İşte Türk Hava Yolları'nın hostesi gelmiş." ifadelerini kullandıktan sonra çarşaflı kadına yönelik ağır hakaretlerde bulunan Kırca, şunları söyledi: "Sen örtünmeyi becerememişsin. Burnun patlıcan gibi ortada kalmış. Ya şu burun beni acayip tahrik ediyor lan." Hatırlatalım! Levent Kırca, Ergenekon sanıkları üzerinden oyunlaştırdığı tiyatro için Kültür Bakanlığı'ndan destek alıyor.  Kırca Sanat Yapım Ürünleri adına Levent Kırca Tiyatrosu'nun şu anda gösterimde olan  'İçerdekiler' adlı tiyatro oyunu Ergenekon davasından tutuklu bulunan çeşitli isimleri savunmak amacıyla gösterimlerine devam ediyor. Çeşitli yerlerde afişleri bulunan oyunun sponsorları arasında Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal gibi unsurlar yer alırken bunlarından yanında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destek vermesi görenleri şaşırtıyor.
lVe hükümet’in insanımızı getirip bıraktığı nokta… Elleri kolları öylesine bağlanmış ki Anadolu’nun namusuna ve iffetine sahip çıkamıyor. Ve bu iğrenç aşağılamaya “provakasyona gelmemek adına “ razı oluyor. Mevzu şu: Laik Kemalist ayyaşların saldırdıkları taciz ettikleri kadın önceki hafta savcılığa suç duyusunda bulundu. Olay 1 Haziran Cumartesi günü Kabataş İskelesi'nin önünde. 'Ben yerden kalkmaya bu şahıslardan kurtulmaya çalıştıysam da çok kalabalık olduğundan başaramadım. Şahıslar beni tekmelerken, 'şerefsizin evladı, o.. çocuğu, eşarplı kaltak, biz devrim yapacağız kökünüzü kazıyacağız Türkiye'den, hayvan kaltak Tayyip'i de seni de … … yollayacağız bu ülkeden şeklinde yüksek sesle bağırıp hakaret ettiler. Bana tekme vuruyorlardı. '3-4 kişi benim üzerime idrarlarını yaptılar, tam bu esnada bir kadın sesiyle, 'Başörtüsüne, başörtüsüne işeyin' şeklinde bağırıyordu.'
lİkinci haber İsveç’ten; Kadın hakları savunucusu Ukraynalı aktivist grup FEMEN ve Mısırlı aktivist Aliaa Elmahdy İsveç’in başkenti Stockholm’de bir camide soyundu. Vücutlarına “Vücut benim vücudum, başkalarının onuru değil” yazan FEMEN’li kadınlar şeriat yasalarına karşı olduklarını öne sürerek eylem yaptı. Cami görevlilerinin polis çağırması üzerine olay yerinden uzaklaştırılan kadınların Mısır, Tunus ve İsveç asıllı olduğu öğrenildi.