Hadise o kadar iğrenç ve aşağı bir durum ki, bunu dergi haber köşemize alırken bile kırk takla attık. Ama mevcut lâik, batıcı ve demokratik sistemin ne melânet bir şey olduğu, eğitiminden hukukuna tam anlamıyla nasıl “tecavüzcü” yetiştirilir ve “mütecaviz” nasıl baş tacı edilip yüceltildiği öğrenilsin diye –okurlarımızdan özür dileyerek-  mecburi aldık. Çeşitli yaş gruplarında ki kişilere tecavüzler bir tarafa, hatta damacanalara tecavüzler bir tarafa, hatta ve hatta kişinin kendi kendine tecavüz edeni bir tarafa(laik batıcı liberalist meşhur bir yazar kıçındaki şişeyi çıkaramamıştı da hastanelik olmuştu) şimdi de ördeğe tecavüz edeni çıktı. Birçok hayvana tecavüz eden sapık duyulmuştu ama böylesine kökten batılı ruh ve ahlâka uygun bir işe Türkiye ilk kez şahitlik etti. Haber şu; “Bursa'da "bu kadar da olmaz" dedirten bir olay yaşandı. Bir kişi, ördeğe tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.4 çocuk babası inşaat işçisi A.Ç. gazetecilerle görüşmek istemezken iddiaları reddedip iftiraya uğradığını öne sürdü. A.Ç. "Benim üst kat komşum zaten polis. İddialar iftira" dedi. Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne götürülen ördeğin deformasyona uğradığı ve bağırsaklarının zarar gördüğü belirtilirken, ameliyata alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.”(habertürk, 13.09.2012) Gazetecilerle görüşmek istememiş, gazeteciler ne bekliyor ki. Herhalde “Laik ahlâk sağ olsun. Yaptığımdan pişman değilim. Ben demokratik hakkımı kullandım. Türkiye lâiktir lâik kalacak” diyecek de, gazetecilerin başı göğe erecek.

Bir başka aşağılık haber ve yine laik-batıcı demokrat yaşam tarzının getirdiği rezaletlerden birisi; “Sakarya'nın Ferizli ilçesinde evlerinin önünde oynayan 8 yaşındaki kız çocuğunu zorla cami bahçesine götürüp tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 19 yaşındaki E.D. poliste verdiği ifadede kendisinin de tecavüz mağduru olduğunu ve 7 yıldır tecavüze uğradığını söyledi.”(14.09.2012)

Sen değiştirmediğin müddetçe bu tecavüzler bir salgın halinde devam edecek. Bu masum kız çocuğunun ne suçu vardı, o bir Müslüman evladı değil miydi? Demek ki sistem masum, suçlu ayırmıyor, öyle ki dileyen dilediğine tecavüz ediyor ve laik batıcı sistem buna rıza ve yol gösteriyor. Çünkü zina, hırsızlık, adam öldürmek, faiz gibi cemiyete ve insan zararlı şeyler sadece İslâm tarafından yasaklanır ve sadece, hakkıyla İslâm idaresi kurup bunun altında yaşayanların canı, malı, ırzı, şerefi, inancı muhafaza edilir ve temiz kalır. Yoksa demokratik sistemler her çeşit melanetin serbestçe yaşandığı bir sistem olduğundan ne namus ne şeref nede mal muhafaza edilebilir.