Pensilvanya’da mukim, nâm-ı diğer Fetullah Gülen'in şimdi de "Dinin Afeti Üç Zümre" başlıklı yeni bir videosu yayınlandı. Sanki bu üç zümreden birisi de kendi değilmiş gibi…
“Cemaat”e sempati duyanların sayısını abartarak hâlâ Ilıman İslâm’ı halkımız ile bağdaştırmaya çalışan Pensilvanyalı Gülen bir cemaatin bütününe birden "paralel" diyenlerin helallik almadıkça cennete gidemeyeceğini söyledi. 

Fetullah Gülen burada gözbağcılık yaparak “parelel” Cia yandaşlığı vazifesinin, sanki herkese şâmil bir şekilde kullanılıyormuş gibi göstermeye çalışıyor; öyle bir şey yok! Müslümanlık adı altında paralarını topladığın, çocuklarını kandırdığın insanlar bu kategoriye girmiyor! Parelel Yapı’da sen ve senin gibi “vazifeli”ler var; ama illa Said-i Nursî Hazretlerinin bağlıları yok ki zaten. Öyle “Hepimiz biriz, bak size diyorlar” gazı ile dolduruşa getireceğin bir kalabalık da kalmadı.

Dolduruşa getirmeye çalıştığı kalabalıkları da hayâlinde besleyerek Amerika’dan Türkiye’ye hâlâ ayar vermeye çalışan son Pensilvanyalı rakam da veriyor: 

“Mesela, hareket için tahminlere göre, bütün dünyada 15-20 milyon kadar sempatizanı var.”

Oo Feto başkan, 25 milyon Fenerli, 25 Milyon Galatasaraylı etti sana elli milyon; 20 milyon hiç hazzetmediğin, yeri geldikçe aşağıladığın Kürtler ve sana direkt cephe almış yüzde elli oy potansiyelini elini sallayarak alan Akp’lileri de eklersek bu hesaba 35 milyon. Şimdi, toplamda etti 105 milyon! Türkiye’nin nüfusu zaten 76 Milyon! 

Hızını alamayan Son Pensilvanyalı “Parelel” diyenlerin cennete giremeyeceklerini de sözlerine ekledi.

Bu kadar da yüzsüzlüğe pes doğrusu! Ulan, Hristiyan’ı cennete sokuyorsun, Yahudi’yi sokuyorsun, Budistleri sokuyorsun biraz zorlasan Ateist, Mecusi ne varsa cennete sokacaksın bi Müslümanlara mı garezin var da onları sokmuyorsun! Bi çekil, bi git, bi azal, bi bit artık!