Toplum resmen cinnet geçiriyor. Fitili ateşlenmiş saatli bomba gibi, bir anda patlayabiliyor. Kitlelerin ruhu sıkıştırılmış vaziyette; bankalar bir yandan, fuhuş dalgası bir yandan, çocuklarının gelecek endişesi ve kendilerinin rızık kaygısı bir yandan, gittikçe daralıp bunalıyorlar. Tepkilerini deşarj edecek uygulamalar tepkileri artırmaktan başka bir işe yaramamakta ve her an bu işe sebep olan ilk mahfillerden bankalardan, büyük marketlerden, kinlendikleri ideolojik gruplardan kanlı hesap sormalar olabilir. Ve hiç kimsede bunun önünü alamaz. O haberlerden sadece bir kaçı;

“Adana'da kocasını bıçaklayan kadın, "Neden bıçakladınız" sorusuna "Canım istedi" şeklinde yanıt verdi. Adana 'da yeğenine bağırdığı için kocası tarafından öldürülmek istendiği ileri sürülen kadın kocasını bıçakla yaraladı. Pişman olmadığını söyleyen kadın, basın mensuplarına, "İstiyorsanız sizi de bıçaklayayım" dedi.”(16.08.2012)

“Erzurum'da öğrenim gören 4 kız öğrencinin, iddiaya göre, cinselliği ön plana çıkararak dedikodu yapan ev arkadaşlarını taksiye bindirip misket havası eşliğinde dövdükleri ve işkence yaptıkları iddia ediliyor. Yaşanan olay sonrası saldırgan 4 kız öğrenci ile onlara yardım eden bir taksi şoförü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.”

“Ayşe Yüksek, dün saat 15.00 sıralarında bir akrabasını telefonla arayarak, kocası Sezai ve kızı Duygu'yu uykuda öldürdüğünü söyleyip telefonu kapattı. Akrabasını arayıp adresi verdiği Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, apartmanın giriş katında oturan ailenin evine geldiğinde, elinde bıçakla kendisini doğrayan Ayşe Yüksek isimli ev kadınını fark ederek dairenin camını kırıp eve girdi. Polis, yatak odasında ve çocuk odasında 2 kişinin kanlar içindeki cesetleriyle karşılaştı.”(15.08.2012)