Fertler her ne kadar çeşitli adlar altında ödenen ücretlerle sakinleştirilmeye çalışılsa da “Aileyi İmha Bakanlığı”nın çaresizleştirdiği erkeğin geçirdiği cinnet, bankalara esir edilmiş milletin borçlarını ödeyememekten kaynaklanan buhranın neticesi olarak zuhur eden cinnet öyle bir anda ortaya çıkıyor ve patlıyor ki şaşırıp kalıyorsunuz. Hatırlatalım; daha geçen hafta Muğla'nın bir beldesinde, bir grup insanın başlattığı saldırı kısa sürede yüzlerce kişinin katıldığı etnik linç girişimine dönüşmüştü. Ve yine bu ülkenin güvenliğinden sorumlu polisi sokak ortasında eşine kurşun yağdırıp katledebilmişti. Yine Şişli’de bir taciz vakası sebebi ile sayısı binleri bulan iki grup meydan savaşı verecek kadar birbirine acımasızca saldırmıştı. Misaller çok, tedbir adına hiçbir şey yok. Siyasiler yorgun, kafaları bulanık, ideolojik olarak boş ve sufli işlerle meşgul ve bu yüzden ürettikleri veya ortaya koydukları hiçbir şey işe yaramıyor, aksine yarayı iyice azdırıyor, derinleştiriyor. Hele Aile Bakanlığı, tüm gücüyle İslâm aileye dönkü prensiplerini imha peşinde ve kıbleyi Avrupa edinmiş durumda. Sonuç mu Avrupa’da ne oluyorsa o; lezbiyen, homoseksüel evlilikler ve eşcinsel birliktelikler, bunların hepsi serbest. Dahası zina serbest, fuhuş serbest ama sadece aile kurmak yasak, ha kurulduysa bu aile içinde tartışmak yasak. Yoksa polis kapında, peşinden icra memurları, peşinden avukat kılığına girmiş hukuk dolandırıcıları, peşinden sayısı yüzü geçmeyen kartlaşmış karıların pis salya ve sümükleri… Önceki günlerden bir haber; “18 Yaşındaki bir kız annesinden ayrılmasını istemediği babasını bıçaklayarak öldürdü.” Aile Bakanıymış, bütün bu rezaletin en önemli sebebi Aile Bakanıdır. Ölen çocuklarmış, yıkılan yuvaymış, artan fuhuşmuş onlar için hikâye. Fuhuş % 220 artmış, boşanma katlanarak artıyormuş, genelevlerinde devlet gözetiminde hergün yüzbinlerce kadın tecavüze uğruyormuş.

Bu minvalde birkaç haber ve tek bir güne ait;

“Uşak’ta, 15 yaşındaki Büşra Yeşilova kendini, evlerinin merdiven boşluğuna iple asarak yaşamına son verdi.” (08.08.2012)

 “Adana'da 14 yaşındaki Merve Televi 10'uncu kattan atlayarak yaşamına son verdi.” (08.08.2012)

“PENDİK’te, aralarında husumet bulunan iki ailenin çocukları arasında meydana gelen bıçaklı kavgada 13 yaşındaki M.C.Ö., 20 yaşındaki Sezer Soysal’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. M.C.Ö'nün ile eline bıçak vererek cinayete azmettirdiği ileri sürülen annesi de gözaltında.”(08.08.2012)

Yeğeni kıza tecavüzden gözaltına alınan dayı Ferit Subatan, polis ekipleri tarafından sağlık kontrolünde geçirmek üzere Elmadağ Devlet Hastanesi'ne getirildi. V.Ç., kızına tecavüz eden kayınbiraderi Ferit Subatan'ı, sağlık kontrolü işlemleri için polislerin arasında hastane koridorlarında beklediği sırada kurşun yağmuruna tuttu. Vücuduna isabet eden 3 kurşunlu ile ağır yaralanan Ferit Subatan,  tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.”(08.08.2012)

“Isparta’nın Zafer Mahallesi'nde iki aile arasında eski bir husumet yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada taş, bıçak ve sopalarla aileler birbirlerine saldırdı. Olayda ağır yaralanarak Isparta Devlet Hastanesine kaldırılan İlyas U.(28), tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaşanan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybeden İlyas U.'nun yakınları, diğer ailenin yaşadığı evin camlarını kırarak evi ateşe verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangını söndürmesine de izin vermeyen şahıslar, polis ekipleri tarafından güçlükle dağıtıldı. Daha sonra itfaiye, yanan eve müdahale etti.(iha.com, 08.08.2012)

Ve son bir haber; Konya'da 5 yaşındaki Ayşe Çağlayan ile 3 yaşındaki Esma Zehra ile birlikte parka gittiğini söyleyerek akşam saatlerinde evden çıkan baba Ali Pay (31) ve kızlarının Sille Barajı Göletinde cesetleri bulundu. Polis, borçları nedeniyle bunalıma giren Pay'ın cinnet geçirip çocuklarıyla birlikte intihar etmesi olasılığı üzerinde duruyor.(10.08.2011, haberturk)