Sırf reyting uğruna, akla hayale gelmeyecek ne kadar ahlaksızlık varsa programlarla milletin önüne döken bu kanallara ne zaman “dur” denilecek?

Yıllarca evlendirme adı altında kurulan sahte evlilik programlarıyla milletin zihinlerine zerk ettikleri Kemalist hayat tarzı, şimdi de ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla inceden inceye zerk ediliyor.

Programda eşinden ayrıldıktan sonra lise arkadaşıyla sevgili olan ve ardından evlenen Mehmet Esen'in dolandırılma hikayesi işleniyor. Esen'in eşinin ihtiyaçlarını karşıladığını, her istediğini aldığını söylemesi üzerine Müge Anlı, “Sen almazsan karına o zaman üst kat komşusu alır. Eşinin ihtiyaçlarını karşılayacaksın” diyerek zihnindeki sapkın anlayışı kusuyor.

Ahlaki hiçbir kaide taşımayan, sınırsız her şeyi söyleyebildikleri bu tarz programlarla güya “ahlak”, “iyi bir eş”, iyi bir aile” dersi veriliyor. Bilakis Müslümanların zihinlerindeki aile yapısı programlarda kurdukları cümlelerle iğdiş ediliyor.

Zina, alkol, aile içi şiddet, tecavüz, işkence, cinayet, istismar, taciz ve daha akla hayale sığmayan görüntülerin işlendiği ve manevi değerlerin aşağılandığı bütün kanallar; dedikodu, küfür, kavga ve zihinleri dumura uğratan programlar milli güvenlik sorunudur.

Reyting uğruna her türlü sapkınlığı ekranlara getiren “ahlak abideleri”ne dur demenin zamanı gelmedi mi?