Evlat edindiği 2 yaşındaki çocuğunu istismar etmesi için erkek arkadaşını azmettirme iddiasıyla Bulut Duman hakkında "Çocuğun cinsel istismarına azmettirme" suçundan 27 yıldan az olmamak şartıyla hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, şüpheli Bulut Duman'ın Kadıköy'deki adresinde A.Ü. isimli erkek ile 7 Kasım 2020'de cinsel birliktelik yaşadığı ve A.Ü.'nün ifadesine göre Duman'ın kendisine çocuğa cinsel istismarda bulunmasını azmettirdiği yönündeki iddiası üzerine soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Sosyal medya hesabı üzerinden iddiaları yalanlayan zanlı Bulut Duman, önümüzdeki günlerde iddianameyi kabul eden Anadolu 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Bulut Duman’ın suç dosyası kabarık

Daha önce de Bulut Duman ile ilgili savcılıklara onlarca şikâyet başvurusunun olduğu ortaya çıkmış, Duman hakkında açılan davaların üçünde, ‘dolandırıcılık’ suçundan hapis cezası olduğu belirlenmişti.

Şikâyetçilerin birçoğunun gay olduğu, Duman ile eşcinsel arkadaşlık siteleri üzerinden tanıştıkları, taraflar arasında önce duygusal yakınlık oluştuğu, sonrasında da Duman’ın kendilerinden para aldıktan sonra, elindeki görüntülerle şantajda bulunduğu öne sürülmüştü.

LGBT'lilerden çıt yok!

Mide bulandırıcı suçlamalar karşısında LGBT üyelerinden hiçbir ses çıkmadı.

Eğer LGBT ve türevi gayr-i dini ve gayr-i milli fikir ve topluluklara ses çıkarmayıp “hoşgörü” kavramıyla yaklaşırsak bu tür iğrenç ahlaksızlıklar virüs gibi yayılacaktır. Hem devlet hem de millet olarak gereken önlemi derhal almalıyız.