Hadise, akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Hande Sokak üzerinde bulunan bir restoranda meydana geldi. Birbirleri ile tanışık oldukları öğrenilen bir grup aileleri ile akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi’ndeki restorana gelip aynı masada yemek yemeye başladılar. Alkol alan grup, alkolün etkisiyle birbirilerine girdi.

Kalbinden bıçakladı

Restoranda başlayan kavga sokağa taştı. Olayda D.A. isimli şahıs tarafından bıçaklanan Rasim Yıldız ile H.Ç. isimli şahıslar hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan ve kalbinden yaralandığı öğrenilen Rasim Yıldız, Kuşadası Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, H.Ç. isimli diğer yaralının durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kadınlar gerçeği anlayınca sinir krizi geçirdi

Cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedilen kavgada tarafların ellerinde bıçakla birbirlerine saldırdığı görülürken, kadınlar kavgayı önlemek için büyük çaba sarf etti. İlk önce olayın ciddiyetini anlayamayan kadınlar yerde yatan yakınlarının kalbinden bıçaklanmış ve ağır yaralı olduğunu görünce uzun süre gözyaşı döktüler. Bıçaklı saldırgan otomobile binerek bölgeden uzaklaştı. Olaydan sonra kaçan zanlı, polis ekiplerince İzmir’in Selçuk ilçesinde gözaltına alındı.

Bütün kötülüklerin başında alkol geliyor

Sokaklarda tiner çekenlerden alkol, uyuşturucu ve kumar batağına saplanan insanımıza, faiz girdabında iktisadî sıkıntı yaşayan ailelerden ahlâkın ne demek olduğundan bîhaber gençlerimize kadar milletimizin bu hâlde olmasının baş müsebbibi Kemalizm ve onun rejimidir. Kemalizm belası arzu ettikleri kof nesilleri yetiştirme projesini büyük ölçüde başardı.