ilistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Donald Trump'ın başdanışmanı ve damadı Jared Corey Kushner başkanlığındaki heyeti kabul etti.
"İçinde bulunduğumuz durumun zor ve karmaşık olduğunu biliyoruz. Ancak iyi çabaların karşısında imkansız diye bir şey yoktur" diyen Abbas, ABD heyetinin "barış için çaba sarf ettiğini ve Trump'ın tarif ettiği barış anlaşmasına ulaşmak için kendilerinin de bu heyetle çalıştığını" kaydetti.

Kushner başkanlığındaki heyet, Filistin-İsrail barış müzakerelerinin yeniden başlaması çerçevesinde gerçekleştirdiği tur kapsamında Suudi Arabistan, Katar, Ürdün ve Mısır'ı ziyaret etti.
 
İşgalciler ve Emperyalistler Kol kola
İşgalci rejimin başbakanı Benyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump'ın başdanışmanı ve damadı Jared Kushner başkanlığındaki heyetle bir araya geldi.

İsrail Başbakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Netanyahu, ABD heyetini Doğu Kudüs'teki ofisinde kabulü öncesinde yaptığı konuşmada, görüşülmesi gereken çok mesele olduğunu ifade etti

Bölgede barış, güvenlik, istikrar ve kalkınmanın nasıl sağlanacağına ilişkin konuların ele alınması gerektiğini söyleyen Netanyahu, bunların 'gerçekleşebilecek hedefler' olduğunu belirtti. Yani durum bilindiği gibi, işgalciler ve emperyalistler Filistin üzerinde yeni bir oyuna hazırlanıyor... Bakalım, yakında çıkar kokusu...