Tüm Fuarcılık Yapım AŞ (TÜYAP) tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen "Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı", salgının ardından 39. kez kapılarını açtı.

2019'da düzenlenen TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 2 senenin ardından bugün 39. kez kitapseverlerle buluştu. Saat 10.00'da kapılarını açan fuarın açılış törenine birçok yetkili katıldı.

Okuyucular fuar kapsamında yazarlar ile söyleşilere katılabilecek. Bu seneki fuarda bir de ikili iş görüşmeleri yapılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca yürütülen 'Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Kültür, Sanat ve Edebiyat Eserlerinin Dışa Açılımını Destekleme Projesi (TEDA) kapsamında yerli ve yabancı yayınevleri arasında ikili iş görüşmeler de yapılacak. Fuarda ayrıca Yunanistan, Arnavutluk, Kuzey Makedonya, Sırbistan, Hırvatistan ve Kosova'nın da içerisinde bulunduğu yetkililer, katılımcı yayınevleri temsilcileriyle birebir görüşmeler gerçekleştirecek.

Fuar, hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuar, 11 Aralık Pazar akşam saat 19.00'a kadar açık olacak.