Akıncılar Sultanhamam’da Gösteri Yaptı

Akıncılar 21 Kasım 1979’da Sultanhamam’da bir korsan miting düzenleyerek konuşma yapıp çeşitli sloganlar attıktan sonra Amerikan bayrağını yaktılar ve ardından bir bankaya “Yaşasın İslam Kurtuluş Savaşımız İKP/C” yazılı bombalı pankart astılar. Daha sonra bir banka şubesini kurşunlayarak dağıldılar. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Bombalı pankart olay yerine gelen uzmanlar tarafından patlatılarak imha edildi.

İKP/C Beylerbeyi’nde

21 Kasım 1979’da Beylerbeyi’ndeki bir banka şubesine İKP/C militanları tarafından “Hicri 1400/İKP/C” yazılı bombalı pankart asıldı. Daha sonra gelen bomba uzmanlarınca pankart indirildi.

Akıncılar Kayseri’ye Yürüdü

24 Kasım Cumartesi günü yapılan “Afgan Müslümanlarıyla Dayanışma” miting ve yürüyüşü oldukça olumlu hava içinde geçti. Yürüyüş güzergâhı şehir dışında olduğu için güzergâha kadar şehir içinden üç cami’den ayrı kollar halinde gidildi, bu arada şehir merkezinde ikiyüz kişilik bir grup korsan gösteri yaparak, ABD-Rusya ve İsrail bayrağı yakarak her türlü emparyalizmi protesto ettiler. Yürüyüş sonunda yapılan mitingde konuşmacılar “Emparyalizme” ve yerli uşaklarına karşı her türlü silâhla mücadele edilmesi gereğini vurguladılar.

Akıncı Güç 9. Sayı