Dün gece Siyonist kuklası FETÖ'cü askerler tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında Gönüldaşımız Halil Kantarcı, darbecilere karşı mücadele ederken şehid olmuştur.

İbda erleri, memleketimizde Siyonist-Haçlı uşaklarının İslâm'a, vatana ve millete karşı yaptığı her türlü saldırıda olduğu gibi dün gece yapılan darbe girişimi sırasında da en ön saflarda darbecilere- Hak ve halk düşmanlarına karşı mücadele etmişlerdir. Biz bu dava uğruna mücadele etmekten ve yeri geldiğinde bedel ödemekten hiç bir zaman geri durmadık ve durmayacağız. Bu dava şehidlerin kanı ile yürümektedir. Halil Kantarcı gönüldaşımız da darbeci askerlerin yakın mesafeden açtığı ateş sonucu boğazından vurularak o şehidler kervanındaki yerini almıştır.

Halil Kantarcı, 28 Şubat döneminde de İslâm düşmanı güruha karşı kan can pahası bir mücadele sergilemiş; 18 yaşından küçük olmasına mukabil idam cezasıyla yargılanmıştır. 28 Şubat sürecinde İslâm düşmanlarının Bandırma Cezaevi'nde bulunan Müslümanlara yaptığı operasyon sırasında yanında olduğu Hasan Meriç gönüldaşımız gibi o da İslâm'ı, vatanı ve milleti muhafaza uğruna mertçe bir direniş göstermiş ve şehid olmuştur. Kendisi FETÖ ile mücadeleden de asla imtina etmemiş ve bu Siyonist uşağı güruhun alçaklığını her platformda dile getirmiş ve karşı çıkmıştır.

Allah gönüldaşımızın şehadetini kabul eylesin!

Ya Müntakıym Allah. Bizi İntikamına Memur Et!

"Tenimizi ezebilirsiniz... Ama... Ruhumuzu asla... Onu ne işkence zapteder, ne kelepçe, ne pranga... Gülümser durur inancımız hürriyet buudunda sonsuzca... Bizi edebilirsiniz, evimizden, TENİMİZDEN... Ama... Dinimizden?.. Çok şükür... Pişmanlık uğramadı semtimizden... Ya siz?.. Ezeli pis, hayvancıklar... Neye yaradı işkenceniz?.. Dünyanız kara, ahiretiniz zift... Sizi bekliyor cehenneminiz!.."
Salih MİRZABEYOĞLU