Ak Parti tarafından ilk kez düzenlenen ve 20 Mart'ta başlayan ÜNİAK Gençlik Zirvesi sona erdi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, parti genel merkezinde gerçekleştirilen zirvenin kapanışında yaptığı konuşmada, "Bizler hem bugünü hem de yarını aydınlatacak gençleriz.

Sadece AK Gençlik'i taklit eden, üretmeyen, gençliğin muhalif olduğu argümanına sığınıp siyaset dahi üretmeyen bir ana muhalefet var karşımızda. Bu muhalefet, Batı'dan siparişle getirdikleri 'Z kuşağı' söylemleriyle, üzerlerine giydikleri iki tane tişörtle gençlerle genç olabileceklerini, gençleri tavlayabileceklerini düşünüyorlar. Ancak yaptıkları sadece gençleri küçük görmek, gençlerin aklıyla alay etmek ve gençleri manipüle etmek." dedi.

Gençlik kollarının görevi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylediklerini papağan gibi tekrarlamak mı, yoksa gençlere yol gösterecek, gençlerin ufkunu açacak fikri faaliyetlerde bulunmak mı?

20 yıldır gençlik kolları olarak gençlere dair ne gibi projeleriniz oldu? Parti olarak kültürel anlamda ne gibi katkınız var bu memlekete? Ahlaki değerlerin her geçen gün dejenere olduğu, gençlerin her geçen gün dinsizlik batağına düştüğü bu çağda partiyle birlikte gençleri ayağa kaldıracak yeni bir sisteme geçilmesi için çalışılması gerekmiyor mu?