Ak Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç önceki akşam 'işlerimin yoğunluğu nedeniyle' mesajı paylaşıp istifa etti. Kılıç'ın piyasada dolaşan bir video nedeniyle istifa ettiği iddia edildi. Videoda, Kılıç olduğu iddia edilen kişi makamında uyuşturucu kullandıktan sonra sızmış halde görülüyor. Çekmecesinde bir poşet içerisinde uyuşturucu madde ve hassas tartı, masanın üzerinde ise uyuşturucu çekmekte kullanılan pipo bulunuyor.

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, önceki akşam saatlerinde Facebook’ta yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kılıç, o paylaşımında “İşlerimin yoğunluğu sebebi dolayısıyla AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı göreviminden istifa ediyorum.Her daim Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a ve Partimize bağlılığım devam edecektir. Kamuoyuna saygıylarımla duyurulur." dedi.

Ancak İsmail Saymaz, Kılıç’ın istifasının arkasında uyuşturucu skandalının yattığını iddia etti ve Kılıç'ın uyuşturucudan sızmış olduğunu gösterdiği iddia edilen bir videosunu paylaştı. Videoda bir kişinin makam koltuğunda sızmış halde uyuduğu görülüyor. Bu kişinin muhasebeci olan Kılıç olduğu iddia ediliyor.

'Metamfetamin' adlı uyuşturucu...

Görüntüyü çeken kişi, çekmecede ‘metamfetamin’ adı verilen uyuşturucu madde ile hassas tartıyı gösteriyor. Masanın üzerinde ise ‘meth pipe’ denilen ve metamfetamin içmekte kullanılan pipo benzeri alet var.

Kılıç’ın sızmışken görüntülendiği mekân ve duvar kağıdının Facebook hesabındaki profilinde kullandığı fotoğraftakiyle aynı olduğu görülüyor. Facebook hesabında yapılan incelemede, üzerindeki ceketle çektirdiği başka fotoğraflar da bulunuyor.

İsmail Saymaz'ın iddiaları sormak üzere aradığımız Kılıç, konuşmayacağını söyleyip, WhatsApp'dan verdiği yazılı yanıtta ise "Üstü örtülü şantaj yapıyorsunuz" dedi.

Siyasi yoğunluktan istifa etmiş!

İstifa kararının ardından Yozgat Çamlık Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Kılıç, istifa gerekçesini işlerinin yoğunluğu olarak belirtti. Siyasi yoğunluktan dolayı işleri ile yeterince ilgilenemediğini söyleyen Kılıç, görevi bu anlamda daha yoğun bir mesai ile arkadaşına bırakmak için görevden istifa ettiğini vurguladı.