Muhafazakâr Kemalist feminist Özlem Zengin, darbe bildirisi yayınlayan emekli amirallere biz sizden daha alâ Kemalistiz, dedi.

Müslüman Anadolu halkı Kemalizm’i bu topraklardan kazımak için mücadele ederken, sırf bu mücadelede bir nebze olsun katkısı olur diye desteklediği Ak Parti içindeki AKP’liler Kemalizm’e yaranmak için salvolar yapmaya devam ediyor. Zihnî bakımdan Müslüman Anadolu ile bir alakası olmadığını geçtiğimiz haftalarda Ayasofya Başimamı Mehmet Boynukalın ile girdiği münakaşayla bir kez daha ortaya çıkan Özlem Zengin, darbe bildirisi yayınlayan 103 emekli amirale M. Kemal’in gençliğe hitabesinden bir pasaj paylaşarak tepki gösterdi.

Evet, “Atatürkçülük” ve “Atatürk” vurgusu yaparak darbe bildirisi yayınlayan emekli askerlere “Atatürk”ün gençliğe hitabesinde geçen ifadelere gönderme yaparak “Cumhuriyet’imizi ve istiklalimizi ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmek, Milletinizin vazgeçilemez devredilemez asli görevidir. Mevcudiyetimizin ve istikbalimizin yegâne temeli budur.” paylaşımıyla cevap veren Zengin âdeta “Yapmayın biz de Kemalist’iz!” dedi.

Müteaddit kere söylediğimizi tekrar edelim: Müslümanların faydasına bir şey yapıyormuş gibi görünürken bile “acaba Kemalistler bir şey der mi?” diyerek sözde değişiklik yapıp, öze dokunmayan bu muvazaacı anlayış, Müslüman Anadolu halkının talepleri yerine gelmediği takdirde bunun sıkıntısını her geçen gün artan dozda hissedecektir. Katısıyla, ılımlısıyla, yeşiliyle, muhafazakârıyla Kemalist anlayış tümden Anadolu topraklarından silinecektir!

Gazze'ye insani yardım ulaştıracak 9. gemi, Mersin'den yola çıkacak Gazze'ye insani yardım ulaştıracak 9. gemi, Mersin'den yola çıkacak