Alaattin Çakıcı Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın İçişleri Bakanlığına gitmesine tepki göstererek “Sokak kabadayısı ” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’a yönelik “Soros çocuğu” sözlerine destek vererek “Soros’un ve okyanus ötesinin borazanını çalmaktadır” dedi.

Twitter’dan bir açıklama yayınlayan Çakıcı, “Batı ve okyanus ötesinin Soros ile yakın teması olan bazı milletvekilleri bu zor süreçte çizmeyi aşmıştır. Biri birine hakaret ettiyse Cumhuriyet savcılığına şikayet eder” diye kaydetti.

“Ne yazık ki milliyetçi damardan beslenen, partisine ihanet edip ayrı parti kuran, profesörüm diyen, adliyenin yolu varken bir sokak kabadayısı gibi arkasına birilerine alarak İçişleri Bakanlığı önünde şov yapmak kaydıyla kendisine de yine MHP ve Ülkü Ocakları’nda yetişip bir hanımefendinin peşine takılıp yuvasını terk eden geçmişte de kardeş kadar yakın olduğum İyi Partili milletvekili MHP’ye veryansın etmektedir. Her ikisi de milliyetçiyim der, İsteyerek veya istemeyerek CHP ve HDP’ye hizmet etmektedir.” diyen Çakıcı ayrıca şunları söyledi:

“Dünya şu an bir kaosun içindedir. Akıllı bilim adamları, siyasetçiler ve milletvekilleri bu kaosta devletin yanında yer alması gerekirken gelecek seçimler için Soros’un, Okyanus ötesinin ve Avrupa Birliği’nin borazanını çalmaktadırlar.”