MHP'nin Kızılcahamam'da düzenlenen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı'nın kapanışı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulunan MHP Genelbaşkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı seçimlere tam manasıyla hazırdır." dedi.

Altılı Masa'daki cumhurbaşkanlığı yetki tartışmasına değinen Bahçeli, "Şimdiden kriz girdabına girdiler. Açıklamalar 6'lı masanın iflas beyanıdır." şeklinde konuşurken Altılı Masa'nın adayda uzlaşamadığını belirterek, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında el ele verelim, güç birliği yapalım, bu başarının mükafatı da sizde olsun." şeklinde konuştu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun "komuta kademesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alkışlaması"na dair çıkışına da tepki gösterdi.

Bahçeli'nin, "Yedi düvel topuyla, tüfeğiyle, nefretiyle, fitnesiyle, şirkiyle, şiddetiyle üzerimize gelse de duruşumuzdan milim de olsa taviz vermeyeceğiz" ifadeleri dikkat çekti.

2023 seçimlerinin önemine vurgu yapan Bahçeli, "Türk milleti 2023 seçimlerinde geçmişin dürüst muhasebesini yaparak, geleceğini oylayacaktır. Verilecek her oy Türkiye Yüzyılı'na bir tuğla koyacaktır" şeklinde konuştu.