TSK içinden bir kesim, dergimizin 255. sayısında idare müdürümüz Fatih Turplu'nun Yaş Kararlarıyla ordudan atılan Sayın Mustafa Hacımustafaoğulları ile gerçekleştirdiği söyleşide geçen; "TSK'nın başında Allah ve Resulü aşkıyla yananları görmek istiyoruz." başlıklı mülakatı aşağılama saymış ve dergimize soruşturma başlatılması için Adalet Bakanlığına başvurmuştur. Bu mülâkatta Mustafa Hacımustafaoğulları, başına gelen durumla alâkalı olarak, tahkir etme hakkı olmasına rağmen bu hakkını kullanmamış ve son derece vatanperver bir dil kullanmıştır. Tüm bunlara rağmen, Adalet Bakanlığının verdiği müsaade ile dergimize soruşturma başlatılmıştır.

 Müslüman olan Anadolu insanından müteşekkil olması icab eden ve vazifesi yine Müslüman Anadolu'yu muhafaza ve müdafaa etmek olan ordunun içinde yer alan bir kesimin, Allah'tan, Peygamberden ve Anadolu'nun mukaddesatından bu derece rahatsız olması tahayyül edilemezdir. Böyle bir kesim, katiyen bu ordu içerisinde barındırılmamalıdır. Bugün TSK'nın iyileştirilmesi, modernizasyonu adına yapılan çalışmalara en kısa sürede bu küfür yobazlarının da ordudan tasfiye edilmesi eklenmelidir. Dini olmayanın ahlâkı olmayacağı, ahlâkı olmayanınsa insan olmayacağı düsturundan yola çıkarak, bu kimselerin en kısa zamanda TSK'dan tasfiye edilmesi birinci derecede önem arz etmektedir. Aksi hâlde Anadolu insanının iradesi, daha nice darbe ve post modern darbelere maruz kalmaya devam edecektir.

Peki, bahsettiğimiz tasfiyeyi gerçekleştirmesi icab eden siyasî irade ne durumdadır? Mevcud manzaraya bakacak olursak, yani dergimize; "TSK'nın başında Allah ve Resulü aşkıyla yananları görmek istiyoruz." Başlıklı mülâkattan ötürü 302/2 maddeden soruşturma başlatılmıştır. Bu madde; "Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetini, Devletin yargı organlarını, askeri veya emniyet teşkilatını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır."dır. Böyle bir şikâyeti olan kurum, 302. maddeden soruşturma açtırmak için Adalet Bakanlığı'nın "OLUR" hükmüne ihtiyaç duyar.

Şimdi aklınız hafsalanız alıyor mu; Müslüman Anadolu'yu muhafaza ve müdafaa etmekle vazifeli ordunun içinden bir kesim; ordunun başında Allah ve Resulü aşkıyla yananları görmek istemeyi aşağılama suçu sayarak Adalet Bakanlığı'na başvuruyor. Yine Müslüman Anadolu topraklarında adaleti temsil etmekle ilgili olan bakanlık da bu ifadeye istinaden, aşağılama suçundan soruşturma başlatılmasına "OLUR" veriyor.

 Siz hangi milletin iradesini temsil makamındasınız? Müslüman Anadolu insanının, devlet kademelerinde Müslümanları görmek istiyor olmasının en büyük alâmeti, seçimlerden hakikatiyle değil de, vehmettirdiğiyle %50 oy alarak çıkan Ak Parti değil midir? Siz o partinin milletvekilleri değil misiniz? Ak Parti değil mi ki, milletin iradesini tecelli ettirmek için 12 Eylül, Ergenekon, Balyoz ve 28 Şubat soruşturmalarını başlatan. İradeyi tecelli ettirmekte siz samimiyseniz, bu ifade minvalinde geçen bir mülâkat için "evet aşağılama vardır" diye onay veren kimdir? Adalet Bakanlığı'nın bu hususu biran evvel açıklığa kavuşturmasını bekliyoruz…