CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, Ankara'daki Mamak Kaymakamlığı’nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarının asılması için muhtarlara mesaj gönderdiğini iddia etti. Taşcıer söz konusu mesajın görselini “Parti devleti nedir diye soran olursa tam olarak budur.” yorumuyla paylaştı.

Gamze Taşcıer, paylaşımında muhtarlara gönderilen mesajı eleştirerek, "Mamak Kaymakamı, ilçenin sorunlarıyla değil muhtarlıklardaki Erdoğan fotoğraflarıyla uğraşıyor. Muhtarlar aranıyor, aşağıdaki mesaj atılıyor. Muhtarlara ‘bir parti genel başkanının fotoğrafını as’ diye baskı yapılıyor. 'Parti devleti nedir' diye soran olursa tam olarak budur." dedi.

Evet, Türkiye Cumhuriyeti tam olarak bir parti devletidir ve devlete hâkim olan partinin adı da CHP’dir. Zira bütün devlet dairelerinde CHP’nin eski genel başkanı M. Kemal’in bir değil, üçer-beşer resmi bulunmaktadır. Taşçıer’in teklifini sonuna kadar destekliyor, tıpkı onun dediği gibi CHP eski genel başkanının da tüm resimlerinin devlet dairelerinden kaldırılmasını istiyoruz.