Gerçek Gündem’in iddiasına göre; İstanbul Beylikdüzü'nde, 2'nci kattan düşüp hayatını kaybettiği ifade edilen 2 yaşındaki çocuğun cinsel istismara uğradığına yönelik ciddi bulgular tespit edildi, olayın kapatılması için ise bazı siyasîler hastane yönetimine baskıda bulundu.

Haberde; İstanbul’da, 6 Eylül akşamı, Beylikdüzü Hastanesi’ne 2 yaşında bir çocuğun, 2’nci kattan düştüğü beyanıyla getirildiği, çocuğun hastaneye getirildiği sırada nabzının atmadığı ve yaşamını yitirdiği, hayatını kaybeden çocuğun genel adli muayene raporunda ise cinsel istismara uğradığına yönelik ciddi bulguların tespit edildiği, hastane çalışanları referans gösterilerek iddia edildi. Çocuğun ailesinin olayın üstünü örtmeye çalıştığı, raporda 'çocuğun düşme sonucu hayatını kaybettiği' yazması yönünde baskıda bulunduğu, bunun için bazı siyasîlerin de devreye girdiği belirtildi.

Soru önergesi verdiler

Türkiye İşçi Partisi İstanbul Milletvekili Ahmet Şık da, 2 yaşındaki çocuğun ölümü ve cinsel istismara uğradığına dair iddialar üzerine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın cevaplaması istemiyle Meclis’e soru önergesi sundu. Ahmet Şık önergede; doktorların otopsi raporuna istismar hadisesi işlenmesin diye kimlerin baskı yaptığını, otopsinin yapılmasını önlemek için kimlerin kargaşa çıkardığı, hadise ile alakalı soruşturma başlatılıp başlatılmadığını sordu.

TİP’li Gazeteci Hakan Gülseven de, Twitter hesabından dün sabah saatlerinde “Size bir şey diyeceğim. Bugün Beylikdüzü hastanesine üç-dört yaşında bir kız çocuğunun cesedi geldi. Fotoğrafları bana yolladılar. Tecavüz... Aile büyük ihtimal. Siyasî partiler normal defin için arıyor.” açıklamasında bulunmuştu.

Kim olursa olsun!..

Dehşet verici bir iddia söz konusu… Eğer ki bu iddialar doğruysa, siyasî partilerden bunun için aranmışsa, arayanlar hangi partiden olursa olsun ifşa edilsin ve yargılansın. Yok, böyle bir şey söz konusu değil de böylesi dehşet verici bir hadise iftira vesilesi olarak kullanılıyorsa, o zaman da müfteriler aynı şekilde yargılansın/cezalandırılsın!