Hak ve halk düşmanı CHP’nin Genelbaşkanı Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grubu'nun 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışına katıldı.

Kılıçdaroğlu burada yaptığı açıklamada, "Bu ülkeyi seven insanların, gerçek vatanseverlerin umutları ve duaları her yerde bizimle birlikte yürüyor buna inanın. Ve yine buna inanın bu mücadelede halk düşmanlarını birlikte yeneceğiz ve özgürlük, doğruluk, adalete susamış halkımıza kurtuluşu beraber getireceğiz. Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz?" şeklinde konuştu.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'TAN PEŞ PEŞE PAYLAŞIM

CHP liderinin bu açıklamasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu etiketleyen İmamoğlu, "Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın yanındayım" ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ'TAN DESTEK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nu etiketleyip, "Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım" mesajını paylaştı.

YUNAN ARTIĞI TUNÇ SOYER DE PAYLAŞIM YAPTI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, "Umut, barış ve adalet dolu bir Türkiye için Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun yanındayım" paylaşımında bulundu.

"SON NOKTAYI AKŞENER KOYAR"

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı Fatih Demirkol da bir paylaşımda bulundu. Demirkol, "Son noktayı sayın Meral Akşener koyar" ifadelerini kullandı.

Şimdi bu örtülü adaylık ilanına 6’lı masanın diğer ortaklarından nasıl bir tepki geleceği merak konusu...