Kemalist rejim yıkılmadıkça bu manzaralarla çokça karşılaşacağız

Dinine, kültürüne, milli değerlerine, tarihine ve toplumuna yabancılaşmış ve her fırsatta da İslam’a ve İslam toplumuna hakaret etmeyi meziyet addeden Kemalistler, iktidarın da Kemalist rejimi besleyen tavrından cesaret alarak düşmanlıklarında sınır tanımıyor. Salyalarını akıta akıta İslam’a, Müslümanlara ve mukaddes olan her şeye Haçlı’nın bile yapmadığı iğrençlikte ve adilikte saldırıyorlar. Karşılarına çıkan her zorluğu milletin desteğiyle aşan ve makamlarını muhafaza etmeyi başaran iktidar sahipleri, kendilerine fırsatın her türlüsü verilmesine rağmen 15 Temmuz sonrasında gereken tavrı gösteremedi, milletin beklentisini karşılayamadı. Kemalist rejimin tüm unsurlarıyla bu topraklardan silinmesinin imkânı ellerindeyken, bunu yapmadıkları gibi bir de üstüne Kemalizm güzellemeleri yapılıp duruldu. Hem de bunu “Kemalizm’e karşıyız” derken banisine methiyeler düzmek suretiyle yapıyorlar. Her sene daha da kötüye giden bu hal, Kemalistlerin bitini kanlandırmakla kalmıyor, Müslüman ailelerin evlatlarını da Kemalistleştiriyor.

TAPINMA RİTÜELLERİ

İslâm düşmanı Batılı müşrikler ilahlarının kim olduğunu başta resmî törenler olmak üzere birçok yerde açıkça ilan ederek genç dimağları zehirliyorlar.

Mustafa Kemal’e secde ettirdiler

2019 yılında Gaziantep'teki Mehmet Ali Eruslu İlkokulu'nda 10 Kasım Mustafa Kemal’i Anma etkinliklerinde ilkokul öğrencilerini Mustafa Kemal’e secde ettirdiler. Millî Eğitim Bakanlığı 10 Kasım’da çocuklara yaptırılan bu uygulamayla ilgili inceleme başlattı. Etkinliklere aracı olan müdürler görevlerinden uzaklaştırıldı.

İlkokul öğrencilerinin Mustafa Kemal fotoğrafının önünde secde ettiği görüntüler sosyal medyada da büyük tepkilere sebep oldu. Bu tepkilerin ardından başka okullarda da benzer etkinliklerin olduğu fotoğraflar ortaya çıktı.

“Atatürk ilah değildir” dedi, tutuklandı

2018 yılında 10 Kasım’da Edirne’de Müslüman bir bacımız, “Atatürk ilah değildir” sözü üzerine gözaltına alındı. Savcılıktaki sorgusunun ardından ise Kemalist avukatların ve CHP’li partililerin baskısıyla tutuklandı.

Gelin secde etti, damat ağladı

2016 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Anıtkabir, yurtiçi ve yurtdışından gelen çok sayıda misafiri ağırladı. Ziyaretçiler arasında yaşlılar, gaziler, çocuklar ve turistlerin yanı sıra yeni evli bir çift de yer aldı. Anıtkabir'e gelinliğiyle gelen Meral Tansık, Mustafa Kemal’e dua ettikten sonra alnını mozoleye koyarak secde etti.

“Sensin bize can veren”

Bursa İznik Kadir Koyutürk İlköğretim Okulu’nda 1. sınıf öğrencilerine ezber ödevi olarak verilen “Atatürk” şiiri:

Yurt kalkınma hızını

Aldı senden Atatürk

İçimizde sen varsın

Sensin bize can veren

Güç veren, iman veren

Yüce bir vatan veren…

Mustafa Kemal’e tapınma ayini

2016 yılında Şamanist-Kemalist-Türkçü bir grup Anıtkabir'deki tapınma ayini yaptı.

“Ulubaşbuğ, kutlu Türk, Gazi Mustafa Kemal Atatürk huzurunda diz dur” komutuyla yüze yakın Türkçü, Mustafa Kemal’e tapınma ayininde bulundu. Dizlerini yere koyup sağ kollarını yumruk yapıp kalplerine götüren sapık güruh, bir müddet bu şekilde kaldıktan sonra yeni gelen komutun ardından İstiklal Marşı ve “Andımız”ı okudu.

DEMOKLES’İN KILICI 5816

AK Parti iktidarı döneminde 5816 sayılı Mustafa Kemal’i koruma kanunundan verilen cezalarda da patlama yaşandı.

2019 yılında “Put Adam”a yasak

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Üstad Necib Fazıl’ın kaleme aldığı ‘Put Adam’ isimli eseri piyasaya süren yayınevi yetkilileri hakkında soruşturma başlattı. Savcılığın talebi üzerine Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği, kitabın tüm nüshalarına el konulmasına, dağıtım ve satışının yasaklanmasına karar verdi. Yayınevi sahibine de 5816 sayılı kanundan hapis cezası verildi.

Aylık Dergisi’ne 5816’dan ceza

2019 yılında Aylık Dergisi’nin eski yazı işleri müdürü Mahmut Bilal İnci’ye, dergide “Ahbese lanet olsun” denildiği için 5816 sayılı kanundan dolayı bir yıl hapis cezası verildi.

Özel Harekat mensubuna 5816 zulmü

2020 yılında Anıtkabir’in yıllık masrafını sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle 15 Temmuz kahramanı Polis Özel Harekat mensubu Yunus Efe görevinden uzaklaştırıldı ve hapis cezası aldı.
Efe, Beştepe Külliyesi’nin yıllık gideri hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlara nazaran Anıtkabir’in yıllık giderini paylaştı. “Anıtkabir’in Masrafları: Yıllık Elektrik Gideri 1.200.000, Temizlikçi Gideri 563.000, Bakım ve Onarım 732.000, Su Parası 23.000, Toplam 2.598.000” paylaşımından dolayı hem görevinden oldu hem de hapiz cezası aldı.

Mustafa Kemal’in çakmasına 5816 koruması

Mustafa Kemal’e benzerlik üzerinden prim yapan ve bunu kazanç kapısı haline getiren Göksel Kaya’ya tepki gösteren vatandaş hakkında “Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret”ten dava açıldı! 2020 yılında Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın açtığı kamu davasını Eskişehir 4. Asliye Ceza Mahkemesi kabul etti.

BAŞÖRTÜSÜNE SALDIRILAR

Her zaman olduğu gibi bugün de özellikle başörtüsü ve başörtülü Müslüman kadınlar Kemalist yobazların hedefinde…

Başörtüsünü Sümerlerde fahişeler takarmış!

Cumhuriyet gazetesi yazarı Işıl Özgentürk, 2019 yılında köşesindeki yazısında "Türban Sümerler'den geliyor, fahişeler takardı" dedi. Z kuşağını anlattığı yazısında başörtülü ve başörtüsüz olarak kadınları ayıran Işıl Özgentürk, “Öğrencilerimden biliyorum, başlarını kapatan gencecik kızlara soruyorum: “Neden?” Kiminin babası istemiş, kimi kendiliğinden başını kapatmış. Ama türbanın nereden geldiğini bilmiyorlar. Kuran’da yazıp yazmadığını bilmiyorlar. Onlara türbanın Sümerlere dayandığını, bu uygarlıkta zengin ailelerin ilk kızlarını fahişelik görevi yapmaları için belli bir süre tapınaklara yollamak zorunda olduğunu anlatıyor, halk karıştırmasın diye de bu kızların başını örtmesinin zorunlu kılındığını söylüyorum.” şeklinde rezalet dolu ifadeler kullandı.

“Göz zevkimi bozuyorsunuz”

2018 yılında sosyal medyada yayınlanan bir videoda İslam düşmanı bir Kemalist kadın, sokak ortasında karşılaştığı çarşaflı kadına “Memleketinize gidin, göz zevkimi bozuyorsunuz” diyerek sözlü saldırıda bulundu.

Başörtülü diye hakaret

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, 2021 yılında trafikte yaşanan tartışmada bir kadına başörtüsünden dolayı hakarette bulunan minibüs şoförü R.E ve eşi Y.E hakkında soruşturma başlatıldı. Sözkonusu 2 kişi gözaltına alındı.

“Sizden rahatsız oluyorum”

2021 yılında Nişantaşı’nda bir parkta arkadaşıyla oturan başörtülü akademisyen Neşe Nur Akkaya ile "Sizden rahatsız oluyorum" diyerek tartışma çıkaran, ardından elindeki şişe ile döven Eray Çakın tahliye edildi.

İslam'a olan kuduzluklarında sınır tanımıyorlar

Tek "yetenekleri" İslam diniyle, İslam kültürüyle, Müslümanların değerleriyle, Müslümanların kisvesi ve görünüşüyle alay etmek olan Kemalistler, mülteci karşıtlığı kisvesi altında da Müslümanlara saldırılar gerçekleştiriyor. Bu kuduzlardan birisi de Oğuzhan Uğur denen Youtuber paçavrası. Oğuzhan Uğur, 2021’de "P!NÇ" isimli programının yeni sezon videosunda "mülteci sorunu" adı altında dini değerleri hedef aldı. Videoda sarıklı ve sakallı kişilerin kötü gösterilmesi sosyal medyada da tepki çekti.

CHP'li meclis üyesinden kutsal değerlere hakaret

2021 yılında Bahçelievler Belediyesi CHP'li meclis üyesi İsmail Hakkı Temel, filyasyon ekibindeki başörtülü diş hekimi Tuba Taşkın Öztürk’e “Ama senin kafanda şu şey varken ben sana nasıl güvenebilirim. Beni zehirlemeyeceğini nereden bilebilirim.” dedi.

“Burası Arabistan mı?”

2019 yılında oyuncu Deniz Çakır, gittiği bir kafede yan masada oturan başörtülü kadınlara hakaret etti. Çakır, yan masasında buluna 6 başörtülü kadına dönüp, “Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada?” diyerek sözlü tacizde bulundu ve ardından kadınların fotoğrafını çekmeye çalıştı.

Başörtülü kadınlara çirkin saldırı

2021 yılında İstanbul Ortaköy’de Kemalist bir kadın durakta otobüs bekleyen başörtülü kadınlara hakaretler savurdu. Görüntülerde saldırgan kadın, “Kenar mahallenin karıları, pislikler. Ben Ortaköy'de oturuyorum.” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da Müslüman Kadınlara Saldırdı!

2021 yılında İstiklâl Caddesi’nde çarşaflı kadınları gören, cümle kurmaktan aciz; ancak bir hayvan kadar derdini anlatabilen kadın, “Türkiye’de böyle yaşayamazsınız, Arabistan’a defolun.” diyerek Halime S. ve yanındaki iki Müslüman’ı taciz etti.

Hülasa

Kemalistler, Müslümanlara zulüm etmek için fırsat kollayıp, her fırsatta birlik olup saldırırken, “muhafazakâr” Müslümanlar ise bu hadiselere sessiz kalıyor. Özellikle iktidar bu zulümleri besliyor. Zulme karşıyız derken bu zulmün mimarına methiyeler düzüyor. Bürokratlar makamlarını, mevkilerini, mamalarını, parsalarını kaptırmamak için ellerinden geleni yapsa da Müslümanlar ile Batıcı müşrikler arasındaki hesaplaşma er yahut geç hem de bütün şiddetiyle gerçekleşecek. Bunu bilmesine rağmen devekuşu misali kafasını kuma gömenler tarihin çöplüğündeki yerini alacaktır.

Baran Haber