Osman Kavala’nın müebbet yemesiyle birlikte Batıcı Kemalistler iyice kudurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ateş püskürmeye, asmakla, biçmekle ve mahkûm etmekle tehdit etmeye başladı. Bu kararı veren hakimlerin de hesap vereceğini söyledi.

İçerideki vaziyet malum; Erdoğan’ı düşürmek için bir olmaya kalkan partilere karşı tek başına hurdaya dönen Ak Parti tekrar iktidarda kalma savaşı verecek.

2023 yılına gelmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan bir an evvel savunma değil taarruza geçmeli. Kemalizm tarafından kuşatılmış ne kadar Batıcı hain varsa tasfiye etmeli. Batı ve Batıcıların çizdiği çizgiden tamamen kurtulmalıdır. Bu bir, “YA OL YA ÖL!” ihtarıdır!

Müslüman Anadolu; Kemalist rejim yerinde kaldığı müddetçe, tıpkı dün KETÖ’nün yani Kemalist terör örgütünün gidip yerine FETÖ’nün gelmesi, ardından FETÖ’nün gidip yine KETÖ’nün gelmesinden doğan lağım manzarasını görmeye, pislik kokusunu ciğerlerine çekmeye mahkûm kalacak.

Eğer rejim değişimi olmazsa Türkiye’de de tıpkı diğer müstemlekelerdeki gibi işbirlikçi hainler tarafından emperyalistlerin istediği şekilde operasyonlar yapılabilir. Memleketin menfaatine olan her şeye karşı çıkanlar Allah korusun bir seçimde iktidara gelirlerse, birinci meşrutiyet hükümetinin 93 Harbine sebep olarak Balkanları Rus’a çiğnetmesinden bile beter işler olabilir. Anadolu’dan Kürtleri kopararak İsrail kuklası bir Kürdistan kurma peşindeki partiyle, FETÖ çatısı altında işbirliğine gitmiş beyaz Türkler ve sırf rahat içki içebilmek için bunlara oy veren, “Amerika, İsrail gelsin de bizi Tayyip’ten kurtarsın” diyen, 15 Temmuz gecesi makarna ve ATM kuyruğuna giren vatansız, nesepsiz sürüler… Şimdi bunların seçim kazanıp iktidara geldiğini düşünün. Ülkeyi bölme planı derhal devreye sokulacak, Müslümanlar bir kez daha “terbiye” edilmek istenecektir, bu gayet açık değil mi! O zaman ülke nereye gider?

Biz Müslümanlar olarak Batı’nın uyduruk rejimi yerine Hakk’ın razı olacağı rejim için kan can pahası mücadele edeceğiz! 15 Temmuz gecesi namusu için tek tırnağını feda edemeyecek kadar ödlek ve soysuz olduğunu herkese ispat eden makarnacılara şehid ve gazi mirası memleketimizi bırakacak değiliz.