Ülkemizde Kemalist-Türkçü-Kafatasçı faşist bir grup tarafından yıllarca mülteci düşmanlığı sergilendi ve bunun neticesinde yüzlerce mülteci acımasızca öldürüldü.



Mülteci Emani de onlardan biri. 9 aylık hamileydi. Evinden kaçırıldı. Tecavüze uğradı, sonrasında 10 aylık bebeğiyle birlikte kafaları taşla ezilerek öldürüldü. Ve bunu yapan, bu ülkede 1 asırdır Kemalizm tarafından İslam düşmanlığına maruz kalan ve 1 asırdır Arap düşmanlığı yapan Kemalist, Türkçü, kafatasçı faşistler. Karnında 9 aylık bebeğiyle bir kadının öldürülmesi bu ülkede sessiz sedasız unutulup gitti. Sessiz sedasız gömüldüler ve sadece 1 gün gündemde kalabildiler.

Suriyeli aile katledildikten sonra kocası işten geldiğinde gördükleri karşısında kahroldu.
Ve "Kesinlikle tecavüz edilip öldürüldü demeyin, trafik kazasında öldü diye söyleyin. Türkleri kötü bilmesinler" diye tepki verd.

Tek suçları Suriye'li olmak ve Esed rejiminden kaçıp Türkiye'ye sığınmak.

Yıllarca Kemalist ideolojinin döküntüleri olan Kemalist-Türkçü-Kafatasçılar mülteci düşmanlığını körükleyip durdular. Tanju Özcan, kendisi de bir mülteci olan Ümit Özdağ, İlay Aksoy gibi ırkçı faşistlerin yaktığı ateş sönmek bilmiyor. Mülteci düşmanlığı her geçen gün vahşete dönüşüyor. Bu ırkçı soysuzların manipülatif haberlerle insanları galeyana getirip ne kadar ahmak varsa mültecilerin üzerine salıyor.

Devletin acilen mülteci sorunuyla birlikte mülteci düşmanlığını körükleyen ve her gün provokatörlük yapan birkaç provokatör için işlem yapması gerekiyor. Yoksa ileride bu durum önü alınamayacak bir hal alacak.