Oda Tv isimli lağım çukuru, Türkiye’de 1970’lerden beri FETÖ ile mücadele eden, Fetullah Gülen’in Amerikan ajanlığını faş eden, konuyla ilgili ödenmesi gereken bütün bedelleri ödeyen, nihayet 15 Temmuz darbe girişiminin bastırılmasında ehemmiyetli bir rol oynayan İBDA HAREKETİ’ni, İsmailağa Cemaati içindeki bazı gruplar arasında yaşanan bir polemik vesilesiyle FETÖ ile ilişkilendirmeye kalkıp yayıncılık (operasyon) hayatının en büyük hatasını yapmıştır.

En iyi Oda TV’nin ve arkasındaki odakların bilmesi icab eder ki, İbdacıların bir mevzusu olursa, onu her kiminleyse böyle dolaylı, kasetli, şöyle böyle yollarla değil, direkt görür, görmüştür de. Bu sebeble, bizim nezdimizde magazinden öte anlam taşımayan, İbdacılıkla, en azından Baran Dergisi’nin İbdacılık anlayışıyla bağdaşmayan açıklamaların İbda ile ilişkilendirilmeye çalışılması ve bunun üzerinden bir de İBDA ile FETÖ’nün aynı cümle içinde geçmesini biz saçmalık yahut hata ile değil, kasıt şeklinde değerlendiririz.

Bir diğer taraftan, Türkiye’de devletin imkânlarını kullanarak darbe teşebbüsünde bulunmuş tek terör örgütü FETÖ değildir. Cumhuriyetin kuruluşuyla beraber milletin iradesine karşı devletin imkânları kullanılarak yapılmış sekiz darbe daha vardır ve bunun arkasında en az FETÖ kadar Batı köpeği, alçak, satılmış Kemalist Terör Örgütü bulunmaktadır. Oda TV de bu terör örgütünün yayın organlarından biri olarak, artık hangi hesabı güdüyorsa, bağlısı olduğu Kemalist Terör Örgütüne hizmet etmek üzere bir taşla iki kuş vurmak adına Ehl-i Sünnet’in iki kalesi İBDA ve İsmailağa Cemaatine ağzından salyalar saçarak saldırmaktadır.

İbdacılar, bugüne kadar KETÖ, FETÖ ve milletin itikadına musallat olan doğru yolun sapık kollarıyla verdikleri mücadelelerini Türkiye’de yerli ve millî Büyük Doğu düzeni tesis edilinceye dek sürdürecek, önlerine çıkan engelleri de çiğnemeye devam edeceklerdir.