Paganistler “manevi” nöbete geçmiş
Samsun’da heykele yapılan saldırı sonrası toplu ayin yapan ve ardından da birkaç gün nöbet tutan Pagan Kemalistler, ibadetlerini fiziksel olarak sonlandırma kararı aldı.
Siyaset
07.02.2022, 14:45 07.02.2022, 15:02

Pagan Kemalistler, Samsun’da heykele yapılan saldırı sonrası toplu ayin yapmış ve birkaç gün boyunca belediyeler tarafından kurulan çadırlarda nöbetlerini sürdürmüştü.
Bu sabah saatleriyle birlikte Kemalistler ibadetlerini fiziksel olarak sonlandırma kararı aldı.
CHP Gençlik Kolları Atakum İlçe Başkanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Geçtiğimiz günlerde kendini bilmez meczuplar tarafından Onur Anıtı’na yapılan menfur saldırı sonrasında başlattığımız Onur Nöbeti fiziksel olarak sonlandı. Fiziksel olarak nöbeti sonlandırmış olabiliriz ancak bir çift mavi gözün ışığında manevi nöbetimiz ilelebet sürecektir."
Karikatür: Yalçın Turgut
Kaynak: Baran Haber
Namaz Vakti
28 Ocak 2023
İmsak | 06:44 | ||
Güneş | 08:12 | ||
Öğle | 13:22 | ||
İkindi | 15:58 | ||
Akşam | 18:22 | ||
Yatsı | 19:45 |