Uluslararası Savunma Danışmanlık A.Ş. (SADAT) Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tanrıverdi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘şov yapmak için’ şirketin önüne gittiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 13 Mayıs’ta dışarıdan fonlanan medyanın ve Sedat Peker’in hedef aldığı SADAT’ın kapısına gitmişti. Sözde görüşme talep eden Kılıçdaroğlu’nu SADAT muhatap almazken SADAT kurucu ortağı Emekli Albay Mustafa Hacımustafaoğulları şirketin niçin hedef alındığını Baran okurları için anlatmış, "Bunlara pabuç bırakmayız!" demişti.

Bir açıklama da SADAT’ın Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tanrıverdi’den geldi. Tanrıverdi: “Kemal bey keşke randevu alsaydı, biz de orada olsaydık. Biz de görüşmek isterdik. Kemal bey bizim orada olmadığımız bir zamanı tercih etti. Niyeti görüşmek değil şov yapmaktı herhalde. O gün çok yorgun ve bitkin vaziyetteydik. Ali bey şirkete geldiğinde ‘Ne oluyor’ diye bakmak için dışarı çıkmış. Engin Altay’a ‘Neden randevu almadınız’ diye soruyor.” dedi.

“Kameralar açık, bu misafirlik değil!”

SADAT’ın yöneticisi, “Yine de neden Kılıçdaroğlu’nu içeri almadınız” sorusuna “Kameralar açık, telefonlar açık gelmişler ziyarete. Bu misafirlik değil, şov yapmak” diye yanıtladı.