Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 6 Mayıs`ta Kazlıçeşme`de yapılacak olan 'Kutlu Doğum' etkinliği için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliğe davet için 1 milyon el ilanı ile 250 bin afiş basılırken Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığa davetiyeler gönderildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu İstanbul Kazlıçeşme Miting Alanında yapılacak olan büyük Mevlid Etkinliğine hazırlanıyor.
Yapılan hazırlıklar hakkında bilgi veren Marmara Peygamber Sevdalıları Platformu Genel Koordinatörü Ercan Vergili, Kazlıçeşme`de 6 Mayıs`ta yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliği için hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

Bütün Peygamber Sevdalılarını Kazlıçeşme`de yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğine beklediklerini ifade eden Vergili, Kutlu Doğum etkinliği için Sivil Toplum Kuruluşları ve kanaat önderleriyle fikir alış verişinde bulunarak onları Kutlu Doğum etkinliğine davet ettiklerini söyledi.

"Haydi Peygamber Sevdalıları Kazlıçeşme`de Buluşalım"; sloganıyla tüm İstanbulluları yapılacak olan etkinliğe beklediklerini ifade eden Vergili, reklam için 1 milyon el ilanı ve 250 bin afiş bastırdıklarını ifade etti. Vergili, ayrıca etkinlik için hazırlanan davetiyelerin Başbakanlığa, Cumhurbaşkanlığına ve STK yöneticilerine göndereceklerini ifade etti.