Haberler

5816 zulmü vize dinlemiyor: Üniversiteli gönüldaşımızın eğitim hakkı gasp edildi!

Müslüman Anadolu insanının tepesinde yıllardır bir 'vesayet sopası' olarak gezdirilen 5816 sayılı ucube kanun, bir gencin daha istikbaliyle oynamak üzere devreye sokuldu

Abone Ol

Mevcut hukuk sisteminin, özellikle Müslümanlar söz konusu olduğunda nasıl bir baskı aracına dönüştüğünün son örneği, Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Selahaddin Koyuncu’nun yaşadığı hukuksuzluk oldu. Gönüldaşımız, dün gece ansızın yapılan bir operasyonla gözaltına alındı ve hakkında tutuklu yargılama kararı verildi.

Sınav döneminde operasyon

Üniversitesindeki vize haftası sebebiyle yoğun bir şekilde sınavlarına hazırlanan Koyuncu, bu keyfi gözaltı ve ardından gelen tutuklama kararı sebebiyle bugünkü sınavına katılamadı. Hukukun temel ilkeleriyle bağdaşmayan bu tutum neticesinde, bir öğrencinin en temel hakkı olan eğitim hakkı fiilen gasp edilmiş oldu. Koyuncu, tutukluluk hali devam ettiği müddetçe diğer derslerinin sınavlarına da giremeyecek ve belki de bir dönemini, hatta senesini kaybedecek.

{ "vars": { "account": "UA-216063560-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }