Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bulunan Edebali İlkokulu'nda rezalet bir olay meydana geldi. İddiaya göre kantinci Kur'an-ı Kerim sayfalarını tost kağıdı yaptı. Durumun fark edilmesiyle beraber veliler okula gelerek okul yönetimine şikayette bulundu.

Bu Kadarina Da Pes Kuran 955 2 41Okul yönetimi de kantinin sözleşmesini feshetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KantinMüslüman memleketinde İslam'ın değerlerine karşı bu kadar lakayıt, saygısız ve vurdumduymaz davranan bu hadsiz kantincilerin çocuklarımızı emanet ettiğimiz okullarda ne işi var? Bu memlekette nasıl barınabiliyorlar?

Azgın azınlıktan İslami değerleri tahkir eden figür! Akıncı Güç'ten eylem çağrısı
Azgın azınlıktan İslami değerleri tahkir eden figür! Akıncı Güç'ten eylem çağrısı
İçeriği Görüntüle

KantnKur'an-i Kerim'in duvarda asılı bulunduğu odalarda ayaklarını uzatmaya hâyâ eden ecdadın torunları bugün Kur'an-i Kerim sayfalarını tost kağıdı olarak kullanma edepsizliğine düşen okullara emanet ediliyor!

100 yıllık Kemalist rejimin memleketi getirdiği noktada Kur'an-i Kerim sayfalarına gösterilen saygısızlık sabırları taşırıyor. Müslümanların en kutsal sayfalarını bir tost kağıdı değerine indirgeyen edepsiz kantinciler, en ağır cezaya muhatap olmalı!