Diyanet İşleri Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Bugün gök kubbemizde özgürce dalgalanan şanlı bayrağımız, üzerinde huzurla yaşadığımız vatan toprağımız, minarelerden semaya yükselen kutlu ezanlarımız, Hak'tan başkasının önünde eğilmeyen şanlı ecdadımızın bizlere emanetidir. Bizlere düşen, ecdadımızın din, vatan, millet ve mukaddesat uğruna verdiği mücadeleyi ve destansı direnişi doğru anlamak, bıraktıkları emanetlere sahip çıkarak yarınlara taşımak ve bağımsız, güçlü Türkiye'yi muhafaza ve müdafaa etmektir.

Körfez'de kırmızı alarm: ABD'nin ardından İngiltere de Katar'daki vatandaşlarına uyarıda bulundu
Körfez'de kırmızı alarm: ABD'nin ardından İngiltere de Katar'daki vatandaşlarına uyarıda bulundu
İçeriği Görüntüle

Milli birlik ruhumuzun her daim diri kalması temennisiyle başta Cumhuriyet'imizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş mücadelemizin bütün kahramanlarını saygı ve minnetle anıyoruz. Geçmişten bugüne canları pahasına dinimizi, vatanımızı, milletimizi, ezanımızı, bayrağımızı, istiklal ve istikbalimizi koruyan tüm şehitlerimize ve ahirete irtihal eden gazilerimize Cenabıhak'tan rahmet diliyoruz."

Diyanet yine Kemalistlere şirin gözükme peşinde

Cumhuriyet tarihi boyunca İslâm'a düşmanlığını her fırsatta ortaya koyan Kemalistler, dinî değerlere ve Müslümanlara dair hiçbir unsuru içtenlikle kabullenmeyip düşman oldukları halde Diyanet İşleri Başkanlığı, hâlâ bu batıcı zihniyete yaranma yarışından vazgeçmiyor.

Dün cami mahyalarında “19 Mayıs Kutlu Olsun” yazıları yer aldı, bugün ise Diyanet’ten resmi bir 19 Mayıs anma mesajı yayımlandı. Soruyoruz; sürekli Kemalistlerin saldırısına uğrayan, hutbeleri hedef alınan, imamları linç edilen bir kurum neden hâlâ bu zihniyete mavi boncuk dağıtma derdinde?