Son zamanlarda sokaklarda aleni biçimde ahlaksızlıklarını sergileyenler arttı. Bununla birlikte sapkın LGBT’liler de her istediklerini yapmaya, Müslüman topraklarda dilediği gibi at koşturmaya başladı. Sapkınlıklarını ulu orta faş edenlere karşı uyarıda bulunmak da başlı başına sorun haline gelmeye başladı.

Artık sokakta ahlâksızlığa karşı müdahale eden adamın linç edildiğini dile getiren gazeteci yazar Tayyar Tercan, “İbneye ibne diyemez, kötüye kötü diyemez hale geldik. Bu memlekette eşcinsel yürüyüşünü onur yürüyüşü diye pazarladılar. Gençliğin bittiği zaman hiçbir şey bekleme o ülkeden. Ahlâkî anlamda sağa sola sapan bir genç İslam’a düşman oluyor, İslam’a düşman olan vatana düşman oluyor. İslam’a düşman olan bir nesil yetiştirdiğin zaman ne vatan şuuru kalıyor ne din kalıyor. Zaten bu tip kafadakiler de “devlet batmış bana ne” diyor. Umurlarında değil yaşadıkları topraklar. “Bana ne” diyen nesiller yetiştiriyorsun sen, sonra bu nesillerden bir şey bekliyorsun. Sonra bu gençler Kur’an’a da tekme atar.” dedi.

Devletin ancak yapılan bir yanlışa müdahale ettiğini, bunda da geç kaldığını dile getiren Tecan, “Ahlâksızın konserini iptal etmişsin (ki onda da hakiki bir tavır gösteremiyorsun) iyi bir şey ama bu ahlâksızlığı tamamen ortadan kaldıracak ciddi adımlar atmıyorsun. Putin kadar olamıyorsun. Putin çıktı iki video yayınladı ve benim gelecek neslim Rus gençleridir. Ben Rus gençlerinin geleceğini karartacak şeylere izin vermiyorum dedi. Kamuoyu da net bir şekilde destekledi. Sen şimdi çıkıp da ‘bu gençleri heba ediyorlar, bu adımları atıyorum’ demiş olsan kim engel olabilir? Sen bu iradeyi göstermiyorsun ki, millet de desteklesin. Aylardır yıllardır basbas bağırıyoruz, gençlik gidiyor diye. Her şeyi kenara bırakıp vatanın geleceği ile ilgilenilmesi gerekiyor.

Bir savaşın eşiğindeyiz yarın memleketi için mücadele edecek adam bulamayacaksın. Buna rağmen mücadele edecek insanların tepesine biniyorlar. Ne kadar İslam düşmanı, sapık, hain varsa serbest serbest dolaşıyor ve kültür iktidarı da onlarda. Babası erkek arkadaşıyla eve gelmesine izin vermiyor diye babasına tacizci damgasını vuran kız çocukları peyda oldu. Böyle ahlâksızlıklar çoğalıyor. Bir meseleye bakarken hangi zeminde bakıyorsunuz, nisbet noktanız nedir? İslam’a göre, örfüne, hukukuna göre bakarsın. Ahlaki değerlerine göre bakarsın. Peki devlet hangisine uyuyor? Cinsiyet eşitliğini savunanlar şimdi ‘trans çocuklar vardır’ diyor. Benim yedi yaşındaki çocuğunu Kur’an öğrensin diye kursa yolladığım zaman kuduz köpek gibi saldırıyorlar, bir diğer yandan da ‘trans çocuk vardır’ diye propaganda yapıyorlar. Adam sübyancı, sübyancılığını bu şekilde lanse ediyor. Maalesef onun sözü itibar görüyor, biz bu sapıklara ne yapıyorsunuz dediğimiz zaman lince maruz kalıyoruz. İktidar aklını başına almalı, ki almazsa kendi koltuğu da gidecek, memleket de gidecek. Olan Müslüman’a olacak.” açıklamalarında bulundu.

Haberin devamı için TIKLA