UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında Fransız devi Paris Saint Germain ile İtalya ekibi Inter karşı karşıya gelecek.

Almanya'nın Münih kentindeki Alianz Arena'da oynanacak karşılaşma öncesinde Fransız taraftarlardan ses getirecek bir hamle geldi.

Takımlarını desteklemek için Almanya'ya giden PSG taraftarları Filistin bayraklarıyla yürüyerek terörist İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti. Söz konusu yürüyüşe çok sayıda insan katılırken o görüntüler gündem oldu.

'Terörist İsrail'e karşı topyekûn kıyam!'
'Terörist İsrail'e karşı topyekûn kıyam!'
İçeriği Görüntüle

Öte yandan karşılaşmanın 12. dakikasında PSG, Hakimi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Paris Saint-Germainli bir taraftar, Hakimi'nin golünden sonra Allianz Arena'da Filistin bayrağı açtı.

Paris Saint Germain (PSG) taraftarı Allianz Arena'da yerini alırken maç sırasında Gazze'ye destek için pankart açtı. Fransız taraftar terörist İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki göstererek 'Gazze'de soykırımı durdurun' yazılı devasa pankart dikkat çekti.

O görüntüler geceye damgasını vurdu.

0X0 Psg Taraftarindan Final Macinda Onemli Destek Gazzede Soykirimi Durdurun Pankarti Acildi 1748729724556

Kaynak: Haber 7, A Haber