Trump, Oval Ofis'te yaptığı açıklamada, ABD ile İngiltere arasında ticaret anlaşmasına vardıklarını açıklarken Ukrayna ile ilgili bir duyuru yaptı.
Trump, "Ukrayna ile yasama organları tarafından da tamamen onaylanan nadir elementler anlaşmasını henüz sonuçlandırdık. Bugün (Ukrayna) Devlet Başkanı (Volodimir) Zelenski ile konuşacağım." dedi.
Anlaşmanın imzalanmasından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Trump, "Anlaşma artık imzalandı ve onaylandı. Artık çok büyük miktarda, çok yüksek kaliteli nadir toprak elementine erişimimiz var." ifadelerini kullandı.
Ukrayna ile ABD arasında, nadir toprak elementleri anlaşması çerçevesinde 18 Nisan'da bir mutabakat zaptı imzalanmıştı.
ABD-Ukrayna nadir elementler anlaşması yürürlüğe girdi
Trump, ABD ile Ukrayna arasında nadir elementler anlaşmasının resmi olarak yürürlüğe girdiğini açıkladı
Yorumlar
Trend Haberler
Zülfü Livaneli’den geç gelen 'Abdülhamid Han' itirafı
Papa 14. Leo’nun İstanbul ve İznik temasları: "Büyük Batı" projesinin teolojik ayağı mı?
Aylık Baran Dergisi 46. sayı çıktı! -Erkeğe erkek olmak, kadına kadın olmak zor geliyor-
Bu şehrin muhtarı, imamı, belediye başkanı ve valisi ne işe yarıyor?
Baykar iki yıldır küçük nükleer reaktör projesi üzerinde çalışıyor
Sultanahmet'i ziyaret eden aktris Müslüman olup İslam'ı anlatmaya başladı





