Batı’nın menfaati uğruna Ukrayna’yı mahfeden komedyen, ABD'nin Bağımsızlık Günü dolayısıyla özgürlük ve bağımsızlığa işaret ederek, "NATO ve Batı ile entegre edilmiş Ukrayna, özgürlüğün kazanmaya devam edeceğinin ve barışın galip geleceğinin garantisidir." ifadesini kullandı.

Terörist İsrail destekçisi boykotlar nedeniyle yaklaşık 11 milyar dolar kaybetti Terörist İsrail destekçisi boykotlar nedeniyle yaklaşık 11 milyar dolar kaybetti

Zelenskiy, "Amerikalılar, bugün özgürlüklerini ve bağımsızlıklarını kutlarken, bizler de sizlerle birlikte bu kutlamaya katılıyor ve Ukrayna'nın her bir karışının, bizi yok etmeye çalışan zalim tiranlıktan kurtulduğu günü tasavvur ediyoruz." ifadesini kullandı.

Zelenskiy, "NATO ve Batı ile entegre edilmiş Ukrayna, özgürlüğün kazanmaya devam edeceğinin ve barışın galip geleceğinin garantisidir." mesajını verdi.

Ukrayna Devlet Başkanı, ülkesinin, özgürlüğe verdiği destek ve bu konuda örnek teşkil ettiği için ABD'ye minnettar olduğunu belirtti.