Haber spikeri stüdyoda anons yaptığı sırada şiddetli bir patlama sesi duyuldu. Görüntülerde, sarsıntının etkisiyle stüdyonun toz bulutuyla kaplandığı ve büyük bir panik yaşandığı görülüyor. Spikerin yayını terk ettiği anların ardından yayın aniden kesildi. Stüdyodaki diğer çalışanların tekbir getirdiği sesleri de kayıtlara geçti.

Ardahan’da “Atatürk silueti” için davul zurnalı tören pagan ayinini aratmadı
Ardahan’da “Atatürk silueti” için davul zurnalı tören pagan ayinini aratmadı
İçeriği Görüntüle

Saldırının ardından bölgeden yükselen dumanlar uydu görüntülerine yansırken, binada ciddi hasar meydana geldiği bildirildi. Olayda ölü veya yaralı olup olmadığına dair resmi makamlardan henüz net bir açıklama yapılmadı.

Sosyal medyada ve bazı haber kaynaklarında, saldırıdan sonra aynı spikerin tekrar yayına çıkarak "Tekrar vurun" sözleriyle İsrail'e meydan okuduğu belirtildi.